ne önerirsiniz hocam? bir de itopyadan mld 480gb var o da 540TL falan ama cs900 çok daha iyi diyor birçok kişi.kioxia ssdlerin sağlığı çok hızlı azalıyor yani uzun ömürlü değil, önermem
Bugün aynı ürünler arasında gidip durdum başta kioxia alacaktım kronik sorunlu olduğunu okudum bir kaç yorumda ısınma sorunu vs varmış. Sonra mld yöneldim bu markaylada ilgili kaynak bulamadım özellikle yabancı forumlarda işi şansa bırakmayayım dedim samsung 870 evo aldım en azından dram var amazonda 880₺-500gb modelSata SSD alacağım m2 slotu dolu. cs900 bakıyordum 1270 civarlarında sonra kioxia exceria gördüm kendisi 1000 TL şu an bunu almayı düşünüyorum nasıldır veya başka öneriniz var mı?
ne önerirsiniz hocam? bir de itopyadan mld 480gb var o da 540TL falan ama cs900 çok daha iyi diyor birçok kişi.
hocam a400 başta araştırmıştım pek iyi bir model değilmiş.ben bunu tercih ederdimKingston A400 SSDNow 960GB 2.5" 500MB/450MB/s SATA3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
samsung 870 evo n11 sitesinde 1tb olanı 1677 TL şu an değer mi sizce ? 677 TL fark var kioxia ile cs900 ile de 450 TL fark var neredeyse.Bugün aynı ürünler arasında gidip durdum başta kioxia alacaktım kronik sorunlu olduğunu okudum bir kaç yorumda ısınma sorunu vs varmış. Sonra mld yöneldim bu markaylada ilgili kaynak bulamadım özellikle yabancı forumlarda işi şansa bırakmayayım dedim samsung 870 evo aldım en azından dram var amazonda 880₺-500gb model
değer hocam en iyi ssdlerden, ama tabi pahalıhocam a400 başta araştırmıştım pek iyi bir model değilmiş.
samsung 870 evo n11 sitesinde 1tb olanı 1677 TL şu an değer mi sizce ? 677 TL fark var kioxia ile cs900 ile de 450 TL fark var neredeyse.
Hocam yeni mi aldınız linki varsa paylaşabilir misinizBugün aynı ürünler arasında gidip durdum başta kioxia alacaktım kronik sorunlu olduğunu okudum bir kaç yorumda ısınma sorunu vs varmış. Sonra mld yöneldim bu markaylada ilgili kaynak bulamadım özellikle yabancı forumlarda işi şansa bırakmayayım dedim samsung 870 evo aldım en azından dram var amazonda 880₺-500gb model
sanırım n11 sitesindeki sahte ürün satıyormuş yorumlar hep olumsuz.değer hocam en iyi ssdlerden, ama tabi pahalı
a400 bayadır kullanıyorum test lazımsa atabilirim.hocam a400 başta araştırmıştım pek iyi bir model değilmiş.
samsung 870 evo n11 sitesinde 1tb olanı 1677 TL şu an değer mi sizce ? 677 TL fark var kioxia ile cs900 ile de 450 TL fark var neredeyse.
n11den ve bazı trendyol-hepsiburada satıcılarından teknolojik alet alınmaz dolandırıcı olanlar var, en iyisi teknobiyotikten almak fiyatı da iyi hemsanırım n11 sitesindeki sahte ürün satıyormuş yorumlar hep olumsuz.
Samsung 1 TB 870 QVO
bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? bu da 1530 TL teknobiyotikte
Yeni gördüm evet bugün aldımHocam yeni mi aldınız linki varsa paylaşabilir misiniz
Mümkünse atar mısınız kaç ay veya yıldır kullanıyorsunuz paylaşırsanız çok iyi olur açıkcası.a400 bayadır kullanıyorum test lazımsa atabilirim.