Önemli pek dosya yok çoğu diğer diskimde. Genellikle programlar oyunlar windows vs. burada.sağlık durumu kötü maalesef.eğer yedek bir depolama kaynağın varsa önemli dosyalarını oraya at derim.
M2 ssd diyince hereks böyle bir coşar lakin m2'de samsung vb.firmalar ilk tercihim oluyor.Önemli pek dosya yok çoğu diğer diskimde. Genellikle programlar oyunlar windows vs. burada
Valla kral anlamadım bende niye sağlığı bu kadar düşük diye.M2 ssd diyince hereks böyle bir coşar lakin m2'de samsung vb.firmalar ilk tercihim oluyor.
bide HDD gibi arıza oranı yüksek olmamasına rağmen 60 hp.iyi yazdığına bakma
hayır hiç normal değil.Zaten düşük Hp Depolama kullanılır lakin dosya tutamaz.Bu durumun en büyük örneği hdd DİR.Dosyaların sen farketmesen bile hasarlı sektörlerde imha olacaktır.Değerler normal. Ben %1 olana kadar kullanmıştım.
Kioxia Exceria Plus G2 1 TB kullanıyorum. 1 yıl 9 ay oldu neredeyse alalı. Değerler aşağıda olduğu gibi, sizce normal mi? Ben bir şeyler varmış gibi hissediyorum ama bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben bilgisayarı kapatmıyorum sürekli açık genelde çok nadir kapatıp açıyorum. Ondan normal yani benim SSD'nin daha fazla çalışması. Diğer SSD'yi falan göreceksin hele sen 45000 saat falan.Alıntıyı görüntüle
benim değerlerde bu şekilde ama sen ssd yi 150 kere fln çalıştırmışsın benimki 800 den fazla senin sdd 15000 saat çalışmış benimki 2500