Neler Yeni

Yardım Kioxia G2 mi Yoksa Plus mı almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Okan Yıldırım
Arkadaşlar sata ssdden m2'ye geçicem ssdlerden çok anlamıyorum dram muhabbetini tam olarak bilmediğim için soruyorum drami olması mı önemli yoksa hızının yüksek olması mı?

bu iki ssd arasından hangisini almalıyım ya da bunlar yerine şunu al dediğiniz bir şey var mı max 3000 tl olacak şekilde, sistemi buna kurucam depolama için değil

not: masaüstünde kullanıcam

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Arda Teksin
Arkadaşlar sata ssdden m2'ye geçicem ssdlerden çok anlamıyorum dram muhabbetini tam olarak bilmediğim için soruyorum drami olması mı önemli yoksa hızının yüksek olması mı?

bu iki ssd arasından hangisini almalıyım ya da bunlar yerine şunu al dediğiniz bir şey var mı max 3000 tl olacak şekilde, sistemi buna kurucam depolama için değil

100tyle daha fazla yazma ve okuma tabii ki plus.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Dr Luciano

plus...

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Dr Luciano
soru cevap kısmında dram yok demişler ona o yüzden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

soru cevap kısmında dram yok demişler ama var mı?
ikisinde de dram var...
okuma-yazma hız farkı için; 100₺ daha fazla vererek PLUS tercih edilebilir...

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Anonim Ankh
G2 var bende, çok ısınıyor, önermem. Allah'tan benim 2. SSD yuvası ekran kartımın altına denk geliyor da ekran kartı fan açınca SSD'yi de soğutuyor, riski önlemiş oluyor, G2'ye oyun falan yüklerken de sistem boşta olmasına rağmen ekran kartının fanlarını açıp, hızını arttırıyorum ki SSD yanmasın.

DRAM var mıdır, ne işe yarar bilmem ama bu SSD tam alınır duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Okan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G2 var bende, çok ısınıyor, önermem. Allah'tan benim 2. SSD yuvası ekran kartımın altına denk geliyor da ekran kartı fan açınca SSD'yi de soğutuyor, riski önlemiş oluyor, G2'ye oyun falan yüklerken de sistem boşta olmasına rağmen ekran kartının fanlarını açıp, hızını arttırıyorum ki SSD yanmasın.

DRAM var mıdır, ne işe yarar bilmem ama bu SSD tam alınır duruyor.
o kadar ciddi bi problem mi yani çok ciddi ısı problemi mi var?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Anonim Ankh
o kadar ciddi bi problem mi yani çok ciddi ısı problemi mi var?
Plus modelini bilmiyorum ama G2 modelinde var ve evet ciddi seviyede ısınıyor, yani alırsan termal pad ve alüminyum soğutucu plaka alırsan kafan rahat eder, bu arada G2 modelinde DRAM varmış galiba ama ne kendi sitesinde ne satış sayfalarında böyle bir bilgi bulamadım, SSD'ye sahibim ancak bunun kontrolünğ yapabilecek bir program da bulamadım. Benim attığım Kingston modelde DRAM yokmuş, Exceria Plus ve G2'de varmış sadece.

Son düzenleme:

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Anonim Ankh
Şöyle bir liste buldum DRAM olup olmadığını kontrol edebilmek için, işinize yarayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom