Ne kadar süre kiralayacaksindireksiyon seti kiralamayı düşünüyorum güvenilir bir site mi
Hiç kiralamaya gerek yok, gidin kafede oynayın3 aylık seçenek cazip geldi ama stok yokmuş olsa kiralayacaktım en kötü 1 ay kiralıcaktım
Hocam kafede mi yok, nerde oturuyorsunuz, dağın başında miyaşadığım şehirde böyle bir imkan yok![]()
Birsey anlamadım vallahi yalan yokHocam tekte anlamıyorsunuz sanırım![]()
![]()
evde rahat rahat oynamak varken neden kafeye gitsin? Direksiyonlu kafeye 10 kere gitse parası aynı oluyor zatenHiç kiralamaya gerek yok, gidin kafede oynayın, tabi yinede sizin tercihiniz ama böyle siteler genel olarak pekte güven vermez bana
Direk direksiyon seti alsan olmazmıyaşadığım şehirde böyle bir imkan yok![]()
çok pahalı be hocamDirek direksiyon seti alsan olmazmı
Yol onu gösteriyor sıdır bir g29 çekicem gibi 6 ay taksitli veya 4 ayDirek direksiyon seti alsan olmazmı
Benim uzun yıllardan beri hayalim ve hamepad ile sıkılmadıysam bununlada sıkılmam diye düşünüyorum sıkılsam bile satarım diyr düşünüyorum çünkü kiralama parası zaten haftalık 950 tl 1 ay kiralasam 4 bin ediyor neredeyse ben sıfırı alıp garantili şekilde satarsam 10 a satarım aradaki farkı oynamış olurum hemde benim malım olurçok pahalı be hocam
ayrıca bir anlık hevesse ve sıkılırsan fena elinde patlar
Saati 200-250 liramı neymiş öyle duydum gerçekten ne gerek varevde rahat rahat oynamak varken neden kafeye gitsin? Direksiyonlu kafeye 10 kere gitse parası aynı oluyor zaten
eğer daha uzun kullanmayı düşünürsen sıfır al 2 yıl kullan sonra ister satarsın ister kullanmaya devam edersindireksiyon seti kiralamayı düşünüyorum güvenilir bir site mi