Kırık PS3'te nasıl Uncharted 3 oynanır?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, geçenlerde arkadaşımdan bir PS3 ödünç aldım ve PS3'ü kırdım (crack) ama crack kütüphanede Uncharted 3'ü bulamadım. Mağazasında satılmadığı için crack kütüphanede olmadığını öğrendim. Bilgisayara indirip USB ile PS3'e atabileceğim bir yol falan var mı? Yoksa tek yol kutulu şekilde satın mı almak?

hen ya da cwf ile kırıksa filezilla ile multiman a oyun atılıyor diye biliyorum. biraz karışık youtubeden hepsi bir arada diye kanal var oradan bakabilirsin

Merhaba, geçenlerde arkadaşımdan bir PS3 ödünç aldım ve PS3'ü kırdım (crack) ama crack kütüphanede Uncharted 3'ü bulamadım. Mağazasında satılmadığı için crack kütüphanede olmadığını öğrendim. Bilgisayara indirip USB ile PS3'e atabileceğim bir yol falan var mı? Yoksa tek yol kutulu şekilde satın mı almak?
kütüphane dedigin yer neresi ?
ftp ile atabilirsin önce oyunu pcye indiriyorsun sonra hem pc ye hem ps3e elle ip veriyorsun ftp programını acınca multiman icindeki klasörleri görüyorsun oraya atıyorsun cok kolay degil cok zorda degil

Takipteyim,Ucharted ya da Last of us gibi oyunları direkt atıp oynayamadım ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,668
Üyeler
192,452
Son üye
Masoex
Geri