Neler Yeni

Kırsal kesimler için hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Bölgemdeki altyapılara bakabiliceğim herhangi bir yer var mı? yoksa müşteri hizmetlerini aramak mı zorundayım?
Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Zaten vdsl kullanıyorsunuz en fazla fiber var mı diye sorarsınız ki, fiber olacağını zannetmem.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Zaten vdsl kullanıyorsunuz en fazla fiber var mı diye sorarsınız ki, fiber olacağını zannetmem.
Hocam, benim için internet hızı o kadar da problem değil. 27-28 MBIT gayet yetiyordu bana. benim için ping, packet loss ve akşamları internet hızımın arada 1 MBITlere düşmesi.
Fiber isteyen birisi değilim o kadar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorduğumda, sadece Türk telekom VDSL altyapımın olduğunu söylediler. yani sizin dediğiniz, yeni modem ile denemem yönünde mi?

ya Turkcell alcaksın ya tt kırsalda
Turkcell diğer sağlayacılara göre çok pahalı.

Son düzenleme:

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Hocam, benim için internet hızı o kadar da problem değil. 27-28 MBIT gayet yetiyordu bana. benim için ping, packet loss ve akşamları internet hızımın arada 1 MBITlere düşmesi.
Fiber isteyen birisi değilim o kadar zaten.

Sorduğumda, sadece Türk telekom VDSL altyapımın olduğunu söylediler. yani sizin dediğiniz, yeni modem ile denemem yönünde mi?

Turkcell diğer sağlayacılara göre çok pahalı.
Evet başka yapabileceğiniz bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,372
Üyeler
165,523
Son üye
yeque
Top Bottom