Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.Bölgemdeki altyapılara bakabiliceğim herhangi bir yer var mı? yoksa müşteri hizmetlerini aramak mı zorundayım?
Hocam, benim için internet hızı o kadar da problem değil. 27-28 MBIT gayet yetiyordu bana. benim için ping, packet loss ve akşamları internet hızımın arada 1 MBITlere düşmesi.Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Zaten vdsl kullanıyorsunuz en fazla fiber var mı diye sorarsınız ki, fiber olacağını zannetmem.
Sorduğumda, sadece Türk telekom VDSL altyapımın olduğunu söylediler. yani sizin dediğiniz, yeni modem ile denemem yönünde mi?Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz.
Zaten vdsl kullanıyorsunuz en fazla fiber var mı diye sorarsınız ki, fiber olacağını zannetmem.
Turkcell diğer sağlayacılara göre çok pahalı.ya Turkcell alcaksın ya tt kırsalda
Evet başka yapabileceğiniz bir şey yokHocam, benim için internet hızı o kadar da problem değil. 27-28 MBIT gayet yetiyordu bana. benim için ping, packet loss ve akşamları internet hızımın arada 1 MBITlere düşmesi.
Fiber isteyen birisi değilim o kadar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorduğumda, sadece Türk telekom VDSL altyapımın olduğunu söylediler. yani sizin dediğiniz, yeni modem ile denemem yönünde mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcell diğer sağlayacılara göre çok pahalı.