Kısa süreliğine yatırım yapılır mı?

Hocam açıkcası 2200tl lik direksyon paramadan 3060 alabilecek kadar biriktirmek istiyorum yalnız şöyle bir de sorun var kartı ne zaman alacağımı bilemiyorum hemen satışa çıkıncamı alsam yoksa daha da beklesem mi
1 2 hafta sonra geliyor genelde türkiye ye ama belli olmuyor.

Yapılır ekonomist değilim tavsiyede vermiyorum ama şuan altına bir bak derim. Kısa vadede çok büyük kar etmek istiyorsan en büyük kar şuan altın verir diye düşünüyorum çünkü çok dalgalı bir iniyor bir çıkıyor aç gözlü değilsen 3 5 lira kar ile satarsın
Şuan altın düşüşte gibi hocam bitcoin de öyle ethereum da öyle euro dolar desen zaten kafalarına göre takılıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 hafta sonra geliyor genelde türkiye ye ama belli olmuyor.
Şubat sonu diyorlar hocam türkiye başlangıç fiyatıda 3200tl imiş

Şuan altın düşüşte gibi hocam bitcoin de öyle ethereum da öyle euro dolar desen zaten kafalarına göre takılıyorlar

Bence mart 2-3 gibi gelir bize.Şuanda altın yatırımı saçma zaten yapılmaz.

Düşüşte bende ondan bahsediyorum hocam gene artacağını düşünüyorum ama ne zaman artar tabii ki bilemeyiz

Bilgi kısmı çok eksik hocam
nereden başlayacağımı bilmiyorum öğrenmeyede uygulamaya da
Kitaplardan öğrenebilirsiniz.
Tabi hisse için bilgi şart değil ama bilgili olursan zararın azalıyor sonuçta hissenin geleceğini az çok okuyabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,429
Üyeler
185,886
Son üye
lowinya
Geri