Neler Yeni

Yardım Kışlık bot önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
Kışlık bot istiyorum. Sıcak tutması önemli. Dayanıklı yanş parasını hakeden ve mümkünse biraz hafif bot önerisi var mı? Kısa veya uzun ayrı ayrı önerisi olan var mı? Ortalama bütçe 4000 civarı

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Ağır
Harley Davidson Colmar postal tarzı arıyorsan baya kaliteli 2-2.5 senedir kullanıyorum sadece ilk kullandığım zamanlar topuk tarafında yara yapmıştı onun dışında gayet güzel bir bot bütçenin de altında bir fiyata sahip.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harley Davidson Colmar postal tarzı arıyorsan baya kaliteli 2-2.5 senedir kullanıyorum sadece ilk kullandığım zamanlar topuk tarafında yara yapmıştı onun dışında gayet güzel bir bot bütçenin de altında bir fiyata sahip.
Hocam harley filan çok ağırmış ya

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Eray Fındık
Bende Cat kullanıyorum güzel bir bot baya kaliteli ama o da ağır maalesef hafif bot biraz zor spor tarzı adidas terrexler vardı hiç denemedim ama tahminime göre harleyden falan hafiftir bı bakın istiyorsanız

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
Bende Cat kullanıyorum güzel bir bot baya kaliteli ama o da ağır maalesef hafif bot biraz zor spor tarzı adidas terrexler vardı hiç denemedim ama tahminime göre harleyden falan hafiftir bı bakın istiyorsanız
Onu gördüm onu düşünüyordumda o nasıl bilmiyroum. Terrex rahat veya sıcak tutuyor mu acaba birisi colombia veya solomon önermişti ama onlarında hangisi güzel bu bütçede bilmiyorum

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Ağır
ağırdır ama kalitelidir cat de buna örnek olabilir daha hafif modeller arıyorsanız spor modeller var çok karlı veya soğuk bir yerde değilseniz o tarz da kullanabilirsiniz adidas solomon gibi su geçirmez bot tarzı ayakkaabıları var diye biliyorum

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
ağırdır ama kalitelidir cat de buna örnek olabilir daha hafif modeller arıyorsanız spor modeller var çok karlı veya soğuk bir yerde değilseniz o tarz da kullanabilirsiniz adidas solomon gibi su geçirmez bot tarzı ayakkaabıları var diye biliyorum
Hocam kayseride yaşıyorum. Doğu kadar değil ama şu aralar -5lerde gesiyor dahada doğuyabilir 😂

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak
2021'de kyk kredisiyle almıştım taş gibi ayakkabı çokta güzel sıcak tutuyor. Şuan 2.500-3.300tl gibi bir fiyatı var. Genel olarak uzun boylu ve ince yapılıyım ayaklarımda bileklerimde ağırlık hissettirmiyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-02 140213.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-02 140213.png
    21.3 KB · Hit: 41

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Furkan
2021'de kyk kredisiyle almıştım taş gibi ayakkabı çokta güzel sıcak tutuyor. Şuan 2.500-3.300tl gibi bir fiyatı var. Genel olarak uzun boylu ve ince yapılıyım ayaklarımda bileklerimde ağırlık hissettirmiyor.
Anladım hocam bunu araştırayım bi

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman
Skechers waterprof modellerine bakabilirsin

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Heisenberg
Kışlık bot istiyorum. Sıcak tutması önemli. Dayanıklı yanş parasını hakeden ve mümkünse biraz hafif bot önerisi var mı? Kısa veya uzun ayrı ayrı önerisi olan var mı? Ortalama bütçe 4000 civarı
Hammer jack bakabilirsin hocam. Hem Türk markası hem de hakiki deri. 1 sene oldu alalı süper. Bu kış da benimle. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,955
Üyeler
164,409
Son üye
Noeshix
Top Bottom