Neler Yeni

İnceleme Kitap Hırsızı kitap incelemesi✅

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere kitap hırsızı kitabını anlatmaya çalışacağım niye incelemeye aldın derseniz de zaten kitabı inceliyoruz bu arada okuyamadım çok uzundu gibi cümleler kurmazsanız sevinirim incelediğimiz şey kitap

Öncelikle kitabımız bu
Alıntıyı görüntüle
Kıtap bir kızın 2. Dünya sırasında nazi hükümetinde ki bir ülkede yaşayıp ve aynı şekilde nazi hükümetindeki bir aileye evlatlık verilmesiyle başlıyor ve çok iyi arkadaş oldukları komşularının çocuklarıyla okula gidiyorlar kendisi erkek ancak bunları size anlatmayacağım eğer kitabı alırsanız kitabın heyecanı gider kitabın yazarın kitabı kendi ağzından anlatmamış onun yerine bir ölüm meleğinin ağzından anlatmış ve neler düşündüklerini (karakterlerinin) çoğunu anlatmış bence bu çok iyi bir şey kitap okumayanlar için çünkü karakterlerin ne düşündüklerini bilmezseniz bir de bunu düşünmek için zaman harcayacak ve kitaptan dolayı yorulacak ve onu bir rafa kaldıracaksanız dır ancak bu kitap ta öyle değil durum olayı söz konusu olsa bile günde 20 dk gibi bir sürede okuyabilirsiniz günlük yani tabii ki kitaba başlayınca bazı bilmediğiniz kelimeler olacak ancak bunları anlamak için elinizde bir telefon yada akıllı bir cihaz olacak bu sayede kelime daharcığınızda gelişecektir

OKUMAYA DEĞERMİ = ✅
GÜZELMİ = Belki daha iyi bilebilirdi sonunda ana karakter ölüyor ama her filmlerde daha iyi olması için bazı karakterler ölüyor ve buda kabul edilebilir bence
SAYFA SAYISI = 574
PUANIM = 9/10

Yaklaşık 7.sınıfta almıştım ancak bir türlü okuma fırsatım olmadı ancak okumaya başlayınca çok güzel bir kitap olduğunu anladım hatta biterken boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım çok iyi anlatılmış ve ikinci kere okunulabilecek bir kitap olacağını düşünüyorum 8. Sınıfta bitirdim şuan 9 um okullar araya girsin okumayı düşünüyorum. Benim size okuma yaşı ise 10 ve 11. Sınıftır 7 ve 8. Sınıflarda pek kelimeleri anlamayabilirsiniz ve biraz da siyaset var ancak kitabın olması gereken siyaset olduğunu düşünüyorum çünkü o zaman ele alınmış

Hiç bir şekilde siyasi parti ve benzeri destekçisi değilim (ne olur ne olmaz edebiyat hocama bu kitabı okuyummu diye sorduğum da okuma demişti o yüzden diyorum ama burada bizim odaklanmamız gereken şey kitaptır bence)

----------------BURAYA KADAR GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLAR--------------
Kusura bakmayın kameram kötü bulanık çıktı YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorum yapmayı unutmayın daha fazla kişi ulaşabilir;)
Elinize sağlık.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere kitap hırsızı kitabını anlatmaya çalışacağım. Niye incelemeye aldın derseniz de zaten kitabı inceliyoruz. Bu arada "okuyamadım, çok uzundu" gibi cümleler kurmazsanız sevinirim. İncelediğimiz şey kitaptır.

Öncelikle kitabımız bu:
Alıntıyı görüntüle
Kıtap bir kızın 2. Dünya Savaşı sırasında Nazi hükümetindeki bir ülkede yaşayıp ve aynı şekilde Nazi hükümetindeki bir aileye evlatlık verilmesiyle başlıyor ve çok iyi arkadaş oldukları komşularının çocuklarıyla okula gidiyorlar. Kendisi erkek ancak bunları size anlatmayacağım, eğer kitabı alırsanız kitabın heyecanı gider. Yazar, kitabı kendi ağzından anlatmamış. Onun yerine bir ölüm meleğinin ağzından anlatmış ve (karakterlerinin) neler düşündüklerini anlatmış. Bence bu çok iyi bir şey kitap okumayanlar için, çünkü karakterlerin ne düşündüklerini bilmezseniz bir de bunu düşünmek için zaman harcayacak ve bunu düşünmekten dolayı yorulup onu bir rafa kaldıracaksınızdır. Ancak bu kitapta öyle değil durum, günde 20 dk gibi bir süre ayırarak okuyabilirsiniz. Tabii ki kitaba başlayınca bazı bilmediğiniz kelimeler olacak ancak bunları anlamak için elinizde bir telefon yada akıllı bir cihaz olacak ve bu sayede kelime dağarcığınız da gelişecektir.

OKUMAYA DEĞER Mİ = ✅
GÜZEL Mİ = Belki daha iyi bitebilirdi, sonunda ana karakter ölüyor ama her filmde daha iyi olması için bazı karakterler ölüyor ve bu da kabul edilebilir bence.
SAYFA SAYISI = 574
PUANIM = 9/10

Yaklaşık 7.sınıfta almıştım ancak bir türlü okuma fırsatım olmadı. Ancak okumaya başlayınca çok güzel bir kitap olduğunu anladım. Hatta bitirirken boğazım düğümlendi, neredeyse ağlayacaktım. Çok iyi anlatılmış ve ikinci kere okunabilecek bir kitap olacağını düşünüyorum. 8. Sınıfta bitirdim şuan 9. sınıftayım. Okullar araya girsin tekrar okumayı düşünüyorum. Okuma yaşı ise 10. ve 11. Sınıftır. 7. ve 8. sınıflarda pek kelimeleri anlamayabilirsiniz ve biraz da siyaset var, ancak kitabın içeriğinde olması gerektiği kadar siyaset olduğunu düşünüyorum çünkü o zamanlar ele alınmıştır.

Hiç bir şekilde siyasi parti ve benzeri destekçisi değilim (ne olur ne olmaz edebiyat hocama bu kitabı okumalı mıyım diye sorduğum da okuma demişti, o yüzden diyorum ama burada bizim odaklanmamız gereken şey kitaptır bence)

----------------BURAYA KADAR GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLAR--------------

Tüm yazım yanlışlıklarına el attım ve elimden geldiğince düzenledim, SPOILER kısmına tıklarsan açılır. İstersen kendin de nerelerde yanlış var diye bakabilirsin. İstersen bakmadan kopyalabilirsin, tekrardan eline sağlık diyorum. Bol bol kitap okuyabileceğin sağlıklı günler dilerim.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Forumda kitap incelemesi bulunması hoşuma gitti. Eline sağlık.
Hocam buna da bakabilirsiniz belki görmüşsünüzdür ama buda Nikola Tesla nın hayatı

Tüm yazım yanlışlıklarına el attım ve elimden geldiğince düzenledim, SPOILER kısmına tıklarsan açılır. İstersen kendin de nerelerde yanlış var diye bakabilirsin. İstersen bakmadan kopyalabilirsin, tekrardan eline sağlık diyorum. Bol bol kitap okuyabileceğin sağlıklı günler dilerim.
Hocam elimden geldiğince düzenledim kop. Yap. istemedim

Son düzenleme:

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hocam elimden geldiğince düzenledim kop. Yap. istemedim
"Daharcığınızda" bunu fark etmediğine üzüldüm, dağarcığınızda olacak. Tüm yazım yanlışlarını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. Noktalama işaretleri kullanırsan da okuyan açısından daha iyi olacağını düşünebilirsin ve yaparsan iyi olur.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
"Daharcığınızda" bunu fark etmediğine üzüldüm, dağarcığınızda olacak. Tüm yazım yanlışlarını tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim. Noktalama işaretleri kullanırsan da okuyan açısından daha iyi olacağını düşünebilirsin ve yaparsan iyi olur.
Yürüyen TDK mısın mübarek sal tmm düzenliyorum

Son düzenleme:

Mojo jojo

80+ Silver
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere kitap hırsızı kitabını anlatmaya çalışacağım niye incelemeye aldın derseniz de zaten kitabı inceliyoruz, bu arada okuyamadım çok uzundu gibi cümleler kurmazsanız sevinirim incelediğimiz şey kitap

Öncelikle kitabımız bu
Alıntıyı görüntüle
Kıtap bir kızın 2. Dünya sırasında Nazi hükümetindeki bir ülkede yaşayıp ve aynı şekilde nazi hükümetindeki bir aileye evlatlık verilmesiyle başlıyor ve çok iyi arkadaş oldukları komşularının çocuklarıyla okula gidiyorlar kendisi erkek ancak bunları size anlatmayacağım eğer kitabı alırsanız kitabın heyecanı gider kitabın yazarın kitabı kendi ağzından anlatmamış onun yerine bir ölüm meleğinin ağzından anlatmış ve neler düşündüklerini (karakterlerin) çoğunu anlatmış bence bu çok iyi bir şey kitap okumayanlar için çünkü karakterlerin ne düşündüklerini bilmezseniz bir de bunu düşünmek için zaman harcayacak ve kitaptan dolayı yorulacak ve onu bir rafa kaldıracaksınızdır ancak bu kitap da öyle değil durum olayı söz konusu olsa bile günde 20 dk gibi bir sürede okuyabilirsiniz günlük yani tabii ki kitaba başlayınca bazı bilmediğiniz kelimeler olacak ancak bunları anlamak için elinizde bir telefon yada akıllı bir cihaz olacak bu sayede kelime daharcığınızda gelişecektir

OKUMAYA DEĞERMİ = ✅
Nasıl bitiyor =
Belki daha iyi bilebilirdi sonunda ana karakter ölüyor ama her filmlerde daha iyi olması için bazı karakterler ölüyor ve buda kabul edilebilir bence
SAYFA SAYISI = 574
PUANIM = 9/10

Yaklaşık 7.sınıfta almıştım ancak bir türlü okuma fırsatım olmadı ancak okumaya başlayınca çok güzel bir kitap olduğunu anladım hatta biterken boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım çok iyi anlatılmış ve ikinci kere okunabilecek bir kitap oladuğunu düşünüyorum 8. Sınıfta bitirdim şuan 9 um okullar araya girsin okumayı düşünüyorum. Benim size okuma yaşı tavsiyem ise 10 ve 11. Sınıftır 7 ve 8. Sınıflarda pek kelimeleri anlamayabilirsiniz ve biraz da siyaset var ancak kitabın olması gereken siyaset olduğunu düşünüyorum çünkü o zamanı ele alınmış

Hiç bir şekilde siyasi parti ve benzeri destekçisi değilim (ne olur ne olmaz edebiyat hocama bu kitabı okuyummu diye sorduğum da okuma demişti o yüzden diyorum ama burada bizim odaklanmamız gereken şey kitaptır bence)

Bende Kim Takar Salatık Kral'ı ve Dilek Şurubu'nun incelemesini yapayım mı? Güzel olmuş.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Bende Kim Takar Salatık Kral'ı ve Dilek Şurubu'nun incelemesini yapayım mı? Güzel olmuş.
Sız bilirsiniz hocam ama benimle yarışamazsıniz ;) şu sınavlar bitsin benzer konular a sığmayacak incelemeler

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yürüyen TDK mısın mübarek sal rmm düzenliyorum
TDK düşmanımız değil, bizim için var ve kitap okuyan birisiysen zamanla dile daha da hakim olursun. Türkçe dersinde ve sınavlarda başarı sağlamak açısından seviyeni ne kadar yüksek tutarsan senin için o kadar iyi olur. Seni düşündüğüm için kızarsan da canın sağolsun güzel kardeşim. Düzeltme yapmak istemezsen zorlamıyorum yanlış anlama lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,287
Üyeler
160,218
Son üye
Gloxinium
Top Bottom