EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Elinize sağlık.Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlere kitap hırsızı kitabını anlatmaya çalışacağım niye incelemeye aldın derseniz de zaten kitabı inceliyoruz bu arada okuyamadım çok uzundu gibi cümleler kurmazsanız sevinirim incelediğimiz şey kitap
Öncelikle kitabımız bu
Alıntıyı görüntüle
Kıtap bir kızın 2. Dünya sırasında nazi hükümetinde ki bir ülkede yaşayıp ve aynı şekilde nazi hükümetindeki bir aileye evlatlık verilmesiyle başlıyor ve çok iyi arkadaş oldukları komşularının çocuklarıyla okula gidiyorlar kendisi erkek ancak bunları size anlatmayacağım eğer kitabı alırsanız kitabın heyecanı gider kitabın yazarın kitabı kendi ağzından anlatmamış onun yerine bir ölüm meleğinin ağzından anlatmış ve neler düşündüklerini (karakterlerinin) çoğunu anlatmış bence bu çok iyi bir şey kitap okumayanlar için çünkü karakterlerin ne düşündüklerini bilmezseniz bir de bunu düşünmek için zaman harcayacak ve kitaptan dolayı yorulacak ve onu bir rafa kaldıracaksanız dır ancak bu kitap ta öyle değil durum olayı söz konusu olsa bile günde 20 dk gibi bir sürede okuyabilirsiniz günlük yani tabii ki kitaba başlayınca bazı bilmediğiniz kelimeler olacak ancak bunları anlamak için elinizde bir telefon yada akıllı bir cihaz olacak bu sayede kelime daharcığınızda gelişecektir
OKUMAYA DEĞERMİ =
GÜZELMİ = Belki daha iyi bilebilirdi sonunda ana karakter ölüyor ama her filmlerde daha iyi olması için bazı karakterler ölüyor ve buda kabul edilebilir bence
SAYFA SAYISI = 574
PUANIM = 9/10
Yaklaşık 7.sınıfta almıştım ancak bir türlü okuma fırsatım olmadı ancak okumaya başlayınca çok güzel bir kitap olduğunu anladım hatta biterken boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım çok iyi anlatılmış ve ikinci kere okunulabilecek bir kitap olacağını düşünüyorum 8. Sınıfta bitirdim şuan 9 um okullar araya girsin okumayı düşünüyorum. Benim size okuma yaşı ise 10 ve 11. Sınıftır 7 ve 8. Sınıflarda pek kelimeleri anlamayabilirsiniz ve biraz da siyaset var ancak kitabın olması gereken siyaset olduğunu düşünüyorum çünkü o zaman ele alınmış
Hiç bir şekilde siyasi parti ve benzeri destekçisi değilim (ne olur ne olmaz edebiyat hocama bu kitabı okuyummu diye sorduğum da okuma demişti o yüzden diyorum ama burada bizim odaklanmamız gereken şey kitaptır bence)
----------------BURAYA KADAR GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İYİ FORUMLAR--------------
Kusura bakmayın kameram kötü bulanık çıktı YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorum yapmayı unutmayın daha fazla kişi ulaşabilir