okuduğun kitap islami kitap değilse seve seve okuyor insan ulusların zenginliği en iyisidir biz kapitalist liberallerin das kapitalıKitap okumaya kendinizi nasıl teşvik ediyorsunuz? Nasıl zaman ayırıyorsunuz? Üzerinizdeki üşengeçliği nasıl atıyorsunuz? Ayrıca elinize kitabı alınca nasıl sıkılmadan uzun süre okuyorsunuz?
Ya Harry Potter'ı okumaya çalışıyorum sonra sıkılıp bırakıyorum. Herhangi bir kitapta böyle. Yani tek kitap okumakta değil hiçbir eylemi yapmıyorum sıkıntıdan. Ama belki kitap okuyarak bir yerden başlarsam diğer işlerden de keyif alırım dedim.Şaka bi yana dikkatini çeken bir kitap alırsan, uzun süre okursun. Belirli bi zaman belirle. Mesela okuldan/işten gelip ymek yedikten sora yarım saat oku.
Fantastik kitaptan asla sıkılmam. Fantastik türü aşırı severim.Okuduğun kitapta sorun var demekki de sıkılıyorsun
tek kitap okumakta değil hiçbir eylemi yapmıyorum sıkıntıdan. Ama belki kitap okuyarak bir yerden başlarsam diğer işlerden de keyif alırım dedim.
Okumak istiyorsan ama üşendiğin başlamıyorsun peki bu süre zarfında ne işle uğraşıyorsun kanepeye oturup duvarı mı izliyorsun yoksa telefonla mı meşgulsunYani tek kitap okumakta değil hiçbir eylemi yapmıyorum sıkıntıdan. Ama belki kitap okuyarak bir yerden başlarsam diğer işlerden de keyif alırım dedim.
Bu.kanepeye oturup duvarı mı izliyorsun
ben storytel aldım bi yandan iş yapıyorm bi yandan kitabı dinliyorum rahat oluyo bayaKitap okumaya kendinizi nasıl teşvik ediyorsunuz? Nasıl zaman ayırıyorsunuz? Üzerinizdeki üşengeçliği nasıl atıyorsunuz? Ayrıca elinize kitabı alınca nasıl sıkılmadan uzun süre okuyorsunuz?
Peki seni duvarı izlemeyi bırakıpta foruma girmeni sağlayan ne oluyor genel olarak soruyorum şuan ki zaten belli bu konuyu açman