AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
Takıcılardan kolye benzeri bir şey bakabilirsiniz. Kupa alabilirsiniz esprili bir şey.
Kupa da iyiymiş aklıma gelmedi.Takıcılardan kolye benzeri bir şey bakabilirsiniz. Kupa alabilirsiniz esprili bir şey.
Gercek DA uyesiAMD Ryzen 7 1700x alabilirsin. Hem kutulu ve fanlı. Hem de 8 çekirdek. İşlemci de boyut olarak ufak malzeme. Kutusunu süs olarak odasının bir yerine koyar, daha sonra da pc toplama videolarını önerirsin. Kendisi hayalindeki RGB PC'yi toplar. Alınabilecek en güzel hediyelerden biri bana göre.
LİNK = https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
DenenirBi tane beyaz karton al bi tane kalem al bi tanede silgi al ( pakedi acilmamis )
Bi tanede not yaz bunları verirken şöyle bi ;
Bu beyaz karton bizim ilişkimizi temsil etsin. Seni her mutlu ettiğimde kalemle bu kartona ufak bir çizik at ve bu bizim anılarımızı temsil etsin. Silgiye gelicek olursak da ;
Seni her üzdüğümde bir çizgiyi sil , sildiğinde hala izi kaldığını görürsende işte onlar anılarımızı temsil eder. Üzülsek de kırılsakta hep bizimle olur...
Mesaj otomatik birleştirildi:
He bide sey yaz ; silginin pakedini hiç açmaman dileğiyle...
Denedim. O gitmeden önce..Denenir
yemeğe götür kankaNe alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
Tavsiyeleriniz bekliyorum
teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Usta on numara taktik yazdım kenaraDenedim. O gitmeden önce..
3. Senemize girdiğimiz gün vericektim bu hediyeyi ama buluşmaya gelmedi..Usta on numara taktik yazdım kenara
Ne alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Ayna alabilirsin el aynasıNe alabilirim hediye olarak. Yazdığı gibi kolye yüzük vs sevmiyor. Alabileceğim "küçük şeyler" neler olabilir?
teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Nerde yaşıyorsunuz hocamKnkm bana kalsa yanında taşıyabileceği bir şey onu daha mutlu eder. Daha çok sevinir gibi