Direkt drop ürünü yüksek ihtimalle kargon 20 güne gelecek kargo politikasına kesinlikle bakman lazım birde bunlara zaten gelişi maksimum 15 dolar felan ve sahte ürün.
20 yaşında hello kitty'i seviyor bayağı o yüzden istiyorum.stanley termosa hello kity kaplama yapmışlar kendinde stanley termos alıp yapabilirsin kaplama satın alıp ama böyle termoslar çocukça durur düz stanley beyaz krem rengi termos al yaş kaç bilmiyorum ama yaşı büyükse daha güzel olur bence
Şöyle yerleri çok mu arıyorsunuz dolandırılınca yine gelip foruma ne yapıcam diye soruyorsunuz. Geneliniz böyle. İnstagramdan bir şey alınmaz sitedeki yorumlar da fake büyük ihtimalle.
Bu işin içerisinde olan birisiyim ve önerim hiç almaman olur eğer pazarlama olmasa satılmayacak bir hizmet kalitesi ve fiyatlandırma mevcut.Buna benzer sitelerden ve kargo süresinin 2 haftadan fazla olduğu yerlere kesinlikle satın alma iade etme imkanı bile tanımıyorlar genelinde direkt engel basılıyor.Bu arada işin içerisindeyim derken bu bahsettiğim türde hizmet sağlamıyorum bunlar direkt çinden gönderiyor ben burada kendi depoma sahibim ve ortalama 2 günde teslim sağlıyorum ve fiyatlandırmada bunlardan daha uyguna müşteriye ulaştırıyorum.evet 10 veya 14 iş günü diyor.((