Neler Yeni

Yardım Kız arkadaşıma hediye almak istiyorum

Lowe

80+ Bronze
website instagram bu site güvenilir mi ? kız arkadaşıma hediye için hello kitty stanley almak istiyorum. Tek sayfa burası var gördüğüm kadarıyla. görüşlerinizi bekliyorum veya nerden alabilirim başka

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan b
stanley termosa hello kity kaplama yapmışlar kendinde stanley termos alıp yapabilirsin kaplama satın alıp ama böyle termoslar çocukça durur düz stanley beyaz krem rengi termos al yaş kaç bilmiyorum ama yaşı büyükse daha güzel olur bence

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hüseyin Mert Görgel
website instagram bu site güvenilir mi ? kız arkadaşıma hediye için hello kitty stanley almak istiyorum. Tek sayfa burası var gördüğüm kadarıyla. görüşlerinizi bekliyorum veya nerden alabilirim başka
Direkt drop ürünü yüksek ihtimalle kargon 20 güne gelecek kargo politikasına kesinlikle bakman lazım birde bunlara zaten gelişi maksimum 15 dolar felan ve sahte ürün.

Lowe

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stanley termosa hello kity kaplama yapmışlar kendinde stanley termos alıp yapabilirsin kaplama satın alıp ama böyle termoslar çocukça durur düz stanley beyaz krem rengi termos al yaş kaç bilmiyorum ama yaşı büyükse daha güzel olur bence
20 yaşında hello kitty'i seviyor bayağı o yüzden istiyorum.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Direkt kargonu çinden gönderiyorlar haberin olsun baya uzun sürecektir.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Görkem Çağan
1742372956846.png

ürün orjinal değil

~helloworld

80+ Bronze
Şöyle yerleri çok mu arıyorsunuz dolandırılınca yine gelip foruma ne yapıcam diye soruyorsunuz. Geneliniz böyle. İnstagramdan bir şey alınmaz sitedeki yorumlar da fake büyük ihtimalle.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hüseyin Mert Görgel
evet 10 veya 14 iş günü diyor. :(((
Bu işin içerisinde olan birisiyim ve önerim hiç almaman olur eğer pazarlama olmasa satılmayacak bir hizmet kalitesi ve fiyatlandırma mevcut.Buna benzer sitelerden ve kargo süresinin 2 haftadan fazla olduğu yerlere kesinlikle satın alma iade etme imkanı bile tanımıyorlar genelinde direkt engel basılıyor.Bu arada işin içerisindeyim derken bu bahsettiğim türde hizmet sağlamıyorum bunlar direkt çinden gönderiyor ben burada kendi depoma sahibim ve ortalama 2 günde teslim sağlıyorum ve fiyatlandırmada bunlardan daha uyguna müşteriye ulaştırıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
nightlessx
stanley termosların fiyatı bu kadar zaten hello kitty diye altın mı oldu değeri çakma ürüne çok fazla bide bunu 2-3 ay sonra kullanabilir misin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Furkan b
temuda hello kittyli termos var çok istiyorsan oradan al ama bence hello kitty yumurta al bide normal düz stanley termos al hello kitty stanley termos bu arada temuda 300-500 falandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,348
Üyeler
170,159
Son üye
Bilgisayarısorunluadam
Top Bottom