Kız Arkadaşımın Belinde Kelebek Dövmesi Var

troll konuda küçük kardeşlere tavsiye olsun diye söyleyeyim böyle dövmesi olan kızlarla duygusal bağ kurmayın üzülürsünüz.

Herkes yazmış ben de yazayım bari :D

Dövme ne anlama gelir bilmem ama dövmeyi vücudunun en mahrem yerlerine dahi yaptıranlar var, asıl korkulması ve 100 metre uzağında durulması gerekenleri onlardır . Şu da var, bugün orasına yarın her yerine... Bilmem anlatabildim mi?

Kanka sen kızla sevgilimisin? Anlamı zaten oldukça açık ama konuyu dövme ye getirip sormalısın

troll konuda küçük kardeşlere tavsiye olsun diye söyleyeyim böyle dövmesi olan kızlarla duygusal bağ kurmayın üzülürsünüz.
Trol olmadığını nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum insanları birşeye inandırmak zorunda değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeş dövmeli kıza bir fırsat verdiysen zaten ilk başta hata sende
Ne bileyim işte, konuşuyoduk felan dün fark ettim önceden görmemiştim

Kanka sen kızla sevgilimisin? Anlamı zaten oldukça açık ama konuyu dövme ye getirip sormalısın
Sevgili değilimde sevgili gibi arkadaşım işte, ama kızı yeni yeni tanımaya başladım

Son düzenleme:
Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz insanla? ne terbiyesiz adamlarsınız ya bir kızın arkasından dövmesi var diye bu tarz bir şey nasıl söyleyebiliyorsun ya? her dövmesi olan sevişmiş anlamına mı geliyor.
ne saçma dünyalarınız var ya , sizin anneniz bacınız kız arkadaşınız yok mu utanın azıcık ya.
bu kız bunu beğenip yaptırmıştır düşüncesine karşılık bende oyun oynamak için 5090lı sistem topladım biliyor musun?

Sevgili değilimde sevgili gibi arkadaşım işte, ama kızı yeni yeni tanımaya başladım
Bu ne demek la? Ya sevgilisindir ya değilsindir. Sevgili gibi arkadaş tabirini ilk defa duyuyorum. Net ol. Burada gelip kızın hakkında konuşacağına direkt kendisine sor. Şahsi fikrim eğer bu kız senin değer verdiğin biri olsaydı gelip burada böyle bir soru sormazdın, insanların da sevdiğin kişi hakkında saçma sapan konuşmasına izin vermezdin.

Bu ne demek la? Ya sevgilisindir ya değilsindir. Sevgili gibi arkadaş tabirini ilk defa duyuyorum. Net ol. Burada gelip kızın hakkında konuşacağına direkt kendisine sor. Şahsi fikrim eğer bu kız senin değer verdiğin biri olsaydı gelip burada böyle bir soru sormazdın, insanların da sevdiğin kişi hakkında saçma sapan konuşmasına izin vermezdin.
Kızı tam olarak tanımıyorum bile, ama iyi yolda değil kendinden büyük kişilerle daha samimi ben uzaklaşmaya karar aldım ondan.

Kızın hakkında da konuşmuyorum bu arada, sadece dövmesi dikkatimi çekti bi yerden tanıdık geldi napayım bu dövme ne anlama geliyor mu diyim napmamı istiyonuz anlamadım ki.

Kızı tam olarak tanımıyorum bile, ama iyi yolda değil kendinden büyük kişilerle daha samimi ben uzaklaşmaya karar aldım ondan.
En iyisi yoluna bak. Sana tavsiyem bir şeyler hissettiğin birinin herhangi bir durumunu, onu kötüleyecek bir şekilde paylaşmamaya çalış.

En iyisi yoluna bak. Sana tavsiyem bir şeyler hissettiğin birinin herhangi bir durumunu, onu kötüleyecek bir şekilde paylaşmamaya çalış.
Aynen öyle, çevresi sıkıntılı biraz sizin tabirinizle keko yanında kelebek bıçak taşıyan kişilerle dolu sevgili gibi arkadaş derken şunu demeye çalıştım daha henüz sevgili aşamasına gelmedik ama alıştık gibisinden birbirimize ama ben devam ettirmicem

Kelebek dövmesi yaptıranın kim bilir başka yerinde ne dövmeler vardır ! Acil boşan

Geri