Trol olmadığını nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum insanları birşeye inandırmak zorunda değilimtroll konuda küçük kardeşlere tavsiye olsun diye söyleyeyim böyle dövmesi olan kızlarla duygusal bağ kurmayın üzülürsünüz.
Ne bileyim işte, konuşuyoduk felan dün fark ettim önceden görmemiştimKardeş dövmeli kıza bir fırsat verdiysen zaten ilk başta hata sende
Sevgili değilimde sevgili gibi arkadaşım işte, ama kızı yeni yeni tanımaya başladımKanka sen kızla sevgilimisin? Anlamı zaten oldukça açık ama konuyu dövme ye getirip sormalısın
bu kız bunu beğenip yaptırmıştır düşüncesine karşılık bende oyun oynamak için 5090lı sistem topladım biliyor musun?Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz insanla? ne terbiyesiz adamlarsınız ya bir kızın arkasından dövmesi var diye bu tarz bir şey nasıl söyleyebiliyorsun ya? her dövmesi olan sevişmiş anlamına mı geliyor.
ne saçma dünyalarınız var ya , sizin anneniz bacınız kız arkadaşınız yok mu utanın azıcık ya.
Bu ne demek la? Ya sevgilisindir ya değilsindir. Sevgili gibi arkadaş tabirini ilk defa duyuyorum. Net ol. Burada gelip kızın hakkında konuşacağına direkt kendisine sor. Şahsi fikrim eğer bu kız senin değer verdiğin biri olsaydı gelip burada böyle bir soru sormazdın, insanların da sevdiğin kişi hakkında saçma sapan konuşmasına izin vermezdin.Sevgili değilimde sevgili gibi arkadaşım işte, ama kızı yeni yeni tanımaya başladım
Kızı tam olarak tanımıyorum bile, ama iyi yolda değil kendinden büyük kişilerle daha samimi ben uzaklaşmaya karar aldım ondan.Bu ne demek la? Ya sevgilisindir ya değilsindir. Sevgili gibi arkadaş tabirini ilk defa duyuyorum. Net ol. Burada gelip kızın hakkında konuşacağına direkt kendisine sor. Şahsi fikrim eğer bu kız senin değer verdiğin biri olsaydı gelip burada böyle bir soru sormazdın, insanların da sevdiğin kişi hakkında saçma sapan konuşmasına izin vermezdin.
Kızın hakkında da konuşmuyorum bu arada, sadece dövmesi dikkatimi çekti bi yerden tanıdık geldi napayım bu dövme ne anlama geliyor mu diyim napmamı istiyonuz anlamadım ki.Bu ne demek la? Ya sevgilisindir ya değilsindir. Sevgili gibi arkadaş tabirini ilk defa duyuyorum. Net ol. Burada gelip kızın hakkında konuşacağına direkt kendisine sor. Şahsi fikrim eğer bu kız senin değer verdiğin biri olsaydı gelip burada böyle bir soru sormazdın, insanların da sevdiğin kişi hakkında saçma sapan konuşmasına izin vermezdin.
En iyisi yoluna bak. Sana tavsiyem bir şeyler hissettiğin birinin herhangi bir durumunu, onu kötüleyecek bir şekilde paylaşmamaya çalış.Kızı tam olarak tanımıyorum bile, ama iyi yolda değil kendinden büyük kişilerle daha samimi ben uzaklaşmaya karar aldım ondan.
Aynen öyle, çevresi sıkıntılı biraz sizin tabirinizle keko yanında kelebek bıçak taşıyan kişilerle dolu sevgili gibi arkadaş derken şunu demeye çalıştım daha henüz sevgili aşamasına gelmedik ama alıştık gibisinden birbirimize ama ben devam ettirmicemEn iyisi yoluna bak. Sana tavsiyem bir şeyler hissettiğin birinin herhangi bir durumunu, onu kötüleyecek bir şekilde paylaşmamaya çalış.
Komik çocuk seni , çok zorlandın mı bu espriyi bulurkenbu kız bunu beğenip yaptırmıştır düşüncesine karşılık bende oyun oynamak için 5090lı sistem topladım biliyor musun?
Bencede komik değildiKomik çocuk seni , çok zorlandın mı bu espriyi bulurken