baran'
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 524
- İsim
- İsmail baran
- ismail.baranq
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında haklılık payın var ancak herkes senin gibi düşünmüyor. Şahsen benim sevgilim olsa ben de onun ucuz veya kötü giyinmesini kesinlikle sorun etmem hatta söz konusu bile olmaz. Durumu yoksa hediyeler alırım.
Günümüz ilişkilerinde en çok dış görünüş önem arz ediyor. Tarz, giyim, para ve belli bir gevşeklik olmadığı sürece erkekler geriden başlar kızların gözünde.
Kız arkadaşımın durumu iyi yani bana göre oldukça iyi izmirde yaşıyorum kız urlada oturuyo ben bucada izmiri bilmeyenler için şöyle örnek veriyim o Muğla ben adana gibi ve kişisel hijyene önem veriyorum yani titiz birisiyim ama konu kıyafet olunca sıkıntı yaşıyorum bayaŞöyle bir durum var tabii ki dış görünüş önemli ama eğer temiz giyiniyorsa kızlar genel olarak aynı şeyi giymesine takılmaz ne bileyim bakımlı olduğu sürece bunlar sorun değil ama çıktığı kişi bu tarz şeylere takıntılı ise bundan utanmak yerine biri en baştan demeli o zaman sorun etmez eğer demezse bana özen göstermiyor o yüzden böyle geliyor diyebilir para vs konusu yani ancak maddiyatı çok seven biri bence karşısında ki ile uyum sağlamasa bile görmezden gelir ama ben kültürel ve düşünce seviyemin uyuşmadığı biri ile maddi olarak yapamam denendi onaylandı hayatımda yılın başında ilk kez biri ile buluştum bir kaç kez maalesef kırmamak için korkunç sıkıcıydı,yani her şey karakter de bitiyor yine her görüşede saygım var insanlar farklı yaratılmış düşüncelerde farklı .