SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Belkide dışındaki betonu çıkardılar .İçine demir döküyorlar sonra da o betonu geri koyacaklar
Belkide dışındaki betonu çıkardılar .İçine demir döküyorlar sonra da o betonu geri koyacaklar
dediklerine katılıyorum ayrıca halk çok kültürlü ve eğitimli olduğu için bir zafer gibi düşünüp boş boş sevinç yaşadılarGerçekten şu Ayasofya'nın müze olarak kalması lazımdı. Dünya'nın en iyi tarihi eserlerinden biri olmasına rağmen dinlemediler, tahrip ettiler.
Müze olarak kalsaydı; it, uğursuz, kedi, köpek girmezdi ve tahribat almazdı. Çünkü o tür insanların müzede işi olmaz. Camii olunca nerede terörist, it, uğursuz varsa girmeye başladı ve sonuç .d
O nasıl restorasyon? Yıkıp yeniden yapmak olmuyor mu dediğin?Belkide dışındaki betonu çıkardılar .İçine demir döküyorlar sonra da o betonu geri koyacaklar
BEYLER DURUNRestorasyonları belediye yapmıyor muydu, bakanlık mı yapıyor artık?
Şaka yapiyorum yaO nasıl restorasyon? Yıkıp yeniden yapmak olmuyor mu dediğin?
BakanlıkBEYLER DURUN
Bakanlık mı yapıyor yoksa belediye mi? Ona göre kötüleyecem/savunacam.
Her restorasyonda aynı şey bi adamların kültürünü korumak tarihi yapıların orijinalliğini bozmamak için gösterdiği çabaya bak birde bize yap boz yapıyoruz sankiÜsküdar'da oturuyorum ve gerçekten böyle. Yeniden yapıp keklerlerse şaşırmam.
ya dostum ne partizanlığı objektif adamım ben (drii)BEYLER DURUN
Bakanlık mı yapıyor yoksa belediye mi? Ona göre kötüleyecem/savunacam.
kardeşim tecrube koktu buralarbak birde bize yap boz yapıyoruz sanki