Neler Yeni

Kız meselesi (sorun galiba bende)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Spectre_zz

80+ Bronze
Uygunsuz (Sonradan Düzenlenmiş) İçerik
.....d

Son düzenleme:
Mezunum ve gittiğim dershanede güzel bir kızla tanıştım. Kızla düzgün 3 4 kere muhabbetim oldu ama hep kesişiyoruz.Bi kere selam vermedim diye gittim çiçek felan aldım bayagı hosuna gitti sonra ben dersteyken camdan bana bakıp guluyordu vs. ama yüzyüze gelince yuzume bile bakmıyor su an ben sürekli selam veriyorum pşt günaydin falan yapıyorum hiç isimini kullanmıyorum galiba sorun bende iki saattir kafayi yedim düşünmekten bi fikir verir misiniz
Bodozlama dalmissin biraz, ağırdan ala ala devam etsen böyle olmazmış, kız yüz vermiyorsa çok darlama, akışına bırak.

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bodozlama dalmissin biraz, ağırdan ala ala devam etsen böyle olmazmış, kız yüz vermiyorsa çok darlama, akışına bırak.
öyle yapınca hiç konuşmuyor ondan korktuğum için üstüne gidiyodum zaten de biraz kibar ve naif olsam sorun çıkmayacaktı da hayvanlığım üstümde 1 haftadır

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim topçu
Mezunum ve gittiğim dershanede güzel bir kızla tanıştım. Kızla düzgün 3 4 kere muhabbetim oldu ama hep kesişiyoruz.Bi kere selam vermedim diye gittim çiçek felan aldım bayagı hosuna gitti sonra ben dersteyken camdan bana bakıp guluyordu vs. ama yüzyüze gelince yuzume bile bakmıyor su an ben sürekli selam veriyorum pşt günaydin falan yapıyorum hiç isimini kullanmıyorum galiba sorun bende iki saattir kafayi yedim düşünmekten bi fikir verir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben tüm kızlarla aşırı rahatımdır kiz cok guzel oldugu icin ister istemez heyecanlanıyorum ve hep saçma sapan bir şey çıkıyor ağzımdan ve zaten daha bi cacık olmaz bizden de yine de tavsiye almak istedim

Evet haklı bir kerede sen selam verme onun vermesini bekle

Spectre_zz

80+ Bronze
ben lisedeyken hanımcı diye çok zorbaladılar beni o yüzden böyle içimden gele gele y*vs*yamıyorum

öyle yapınca hiç konuşmuyor ondan korktuğum için üstüne gidiyodum zaten de biraz kibar ve naif olsam sorun çıkmayacaktı da hayvanlığım üstümde 1 haftadır
Keşke yavaş yavaş yapsaymissin,önce arkadaşlik yapar sonra etkilerdin sonra aşk moduna gecerdin,hata etmişsin biraz sen yine denemeye devam et şansını,ama birazda akışına bırak çok kafaya takarsan senin için iyi olmaz

Spectre_zz

80+ Bronze
Evet haklı bir kerede sen selam verme onun vermesini bekle
kanka vermiyor işte bi tuhaf kız benimle konuşurken rahat mı hissetmiyor bilmiyorum

Keşke yavaş yavaş yapsaymissin,önce arkadaşlik yapar sonra etkilerdin sonra aşk moduna gecerdin,hata etmişsin biraz sen yine denemeye devam et şansını,ama birazda akışına bırak çok kafaya takarsan senin için iyi olmaz
arkadaşlık asla flortlestiigim kizla yapmıyorum lisede 3 sene friendzone yedim bi kızdan hayatımın tramvası

hala kendime gelemedim etkileri devam ediyor yani

bi de kız bii kankası var yaninda dolaşan onunla bile kızdan daha çok bakışıyorum yemin ederim o kankası çok kafa bi kız

inadına gidip ona ya*şıyacagım sanırım

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim topçu

ben tüm kızlarla aşırı rahatımdır kiz cok guzel oldugu icin ister istemez heyecanlanıyorum ve hep saçma sapan bir şey çıkıyor ağzımdan ve zaten daha bi cacık olmaz bizden de yine de tavsiye almak istedim

Bodozlama dalmissin biraz, ağırdan ala ala devam etsen böyle olmazmış, kız yüz vermiyorsa çok

ben lisedeyken hanımcı diye çok zorbaladılar beni o yüzden böyle içimden gele gele

kanka vermiyor işte bi tuhaf kız benimle konuşurken rahat mı hissetmiyor bilmiyorum

arkadaşlık asla flortlestiigim kizla yapmıyorum lisede 3 sene friendzone yedim bi kızdan hayatımın tramvası

hala kendime gelemedim etkileri

bi de kız bii kankası var yaninda dolaşan onunla bile kızdan daha çok bakışıyorum yemin ederim o kankası çok kafa bi kız

Yavaş yavaş kankasinada yürüyebilirsin eğer kıskanıyorsa illaki tepkilerinden fark edersin

Kankasini tavlayabilirsen Güzel intikam olur,ergence olur ama iyi olur d

Spectre_zz

80+ Bronze

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kerim topçu
deli kıskkanıyor benim kız kankam var 6 7 tane onlarla gorunce donup donup bakıyor caktırmadan

kankası da cok cirkin allah affetsin de çıtırdan yanlayacam
Cesaretin varsa bence beraber kahve içelimmi diye sor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Akışına bırak, elden bir şey gelmez. Ya kız utanıyor, senden çekiniyor, ya da yüz vermiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,992
Üyeler
166,468
Son üye
lnxtr
Top Bottom