abı comarmısın adana durum ne abı yhaa (!)Gençler internetten bir kızla tanıştık dün buluştuk kıza bol soğanlı adana dürüm üstüne künefe ısmarladım ayıp olmamıştır değilmi
Not: Kız starbucks kızı
kankam şımartmayın bu kızları cenk hocayı izleyin anlarsınız ne demek istediğimiGençler internetten bir kızla tanıştık dün buluştuk kıza bol soğanlı adana dürüm üstüne künefe ısmarladım ayıp olmamıştır değilmi
kanka adana dürüm hadi neysede star kızına yapılır mı? bu beGençler internetten bir kızla tanıştık dün buluştuk kıza bol soğanlı adana dürüm üstüne künefe ısmarladım ayıp olmamıştır değilmi
kanka iştahlı iştahlı yediyse sıkınyı yok küçük bir düşürücü bir gözle baktıysa sıkıntı özellikle soğan lı yediyse tamamdır bu iş fakat çok şımartma tüm işte tatlıları falan almaGençler internetten bir kızla tanıştık dün buluştuk kıza bol soğanlı adana dürüm üstüne künefe ısmarladım ayıp olmamıştır değilmi
aynen öyle. resmen dükkani satin almis ve herseyi yedirmis.kankam şımartmayın bu kızları cenk hocayı izleyin anlarsınız ne demek istediğimi
aynen öyle. resmen dükkani satin almis ve herseyi yedirmis.
zaten kizlarin burunlari ....kalkmis gitmis.
resmen F30 bmw gel al beni diyorlar hep.
uzak dursun böyle kizlar herkezden.Ayol şekerim geçen bi çocuk bana yazdı daha farrarisi yok dedim ben sana bakarmiyim
uzak dursun böyle kizlar herkezden.
acayip uyuz oluyorum.
git gör evlerine gitsen ve odayi görsen her yer les olayi veya cöp.
disarida tek süs püs.
cogu zaten aggro takiliyor.
ego trip hava hepsi bi arada.
caffee 3ü bir hic icme, kiza bak ve tüm olayi anlarsin yolda cok