reallistt1
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
önceden arkadaşlığınız varmıydı?Bu hediyeyi çok beğenir diye düşünüyorum. Hediyeyi verdikten sonra da açılmak istiyorum. Ama reddetme durumu var ? Ayrıca hediyeyi durduk yere vermemi saçma bulabilir ne kadar değerli hissetse de. Ama ben mutlu olmasını istiyorum sizce güzel hediye mi ?![]()
KOLYE | Diamond Castle 925 Gümüş Kalp Kolye
www.reorah.com
Bence git açıl direk hediye falan boş iş (bana göre) zaten oda seviyorsa direk kabul eder.Hem reddederse elinde kalır hediye.Bu hediyeyi çok beğenir diye düşünüyorum. Hediyeyi verdikten sonra da açılmak istiyorum. Ama reddetme durumu var ? Ayrıca hediyeyi durduk yere vermemi saçma bulabilir ne kadar değerli hissetse de. Ama ben mutlu olmasını istiyorum sizce güzel hediye mi ?![]()
www.reorah.com
hediye güzel fakat vermek için erken gidip hemen senden hoşlanıyorum veya seni seviyorum deme red yersin muhtemelen gidip kızla konuş karne nasıldı vs. konuştun her şey tamam ayrılmadan numarasını veya instagramını isteBu hediyeyi çok beğenir diye düşünüyorum. Hediyeyi verdikten sonra da açılmak istiyorum. Ama reddetme durumu var ? Ayrıca hediyeyi durduk yere vermemi saçma bulabilir ne kadar değerli hissetse de. Ama ben mutlu olmasını istiyorum sizce güzel hediye mi ?![]()
www.reorah.com
Aynı sınıftayız kızla. Açılma konusu kafamı çok karıştıyor. Aylardır beraber arkadaşız belki o beni hiç o gözle bakmamışta olabilirönceden arkadaşlığınız varmıydı?
Yoksa direk mi açılacan ona ? Yada bi süredir mi konuşuyosunuz?
Şuanki ilişkiniz ne durumda
Knk kızla eğer güzel bir arkadaşlık ilişkiniz varsa bence hiç bozma derim. Bırak arkadaşın kalsın .Birebir hiç buluşmadık arkadaş ortamında buluşmuşluğumuz var. Bazen 3 bazen 5. Direk açılmak bana çok riskli geliyor sanki umrunda değil de aradan çıksın gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı sınıftayız kızla. Açılma konusu kafamı çok karıştıyor. Aylardır beraber arkadaşız belki o beni hiç o gözle bakmamışta olabilir![]()
hele böyle bir durum varken ama illa alıcam dersen reddedip elinde kalır diye üzülme annene falan hediye edersinAylardır beraber arkadaşız belki o beni hiç o gözle bakmamışta olabilir![]()
Ya da hediyeyle beraber reddeder. Tabi aralarında ne geçtiğini bilmeden bir şey demek zor.Ben sana aşığım senden başka kızla ilişki düşünmüyorum sen hayır dersen kahrolurum vibe'ı verirsin. Kısaca muhtaçlık belirtirsin. Kız hediyeyi alıp "ya çok incesin tşkrredrmmm ama olmaz" der.