LoserIl
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hım öyle mi olmuştişört yanlış anlamışsınız
Hım öyle mi olmuştişört yanlış anlamışsınız
evet lütfen okuduğunuzu anlayınHım öyle mi olmuş
Tamam abi bi daha olmaz kusura bakmaevet lütfen okuduğunuzu anlayın
yaş daha genç. dolayısıyla işe daha espirili yaklaşabilirsin. "selam", "merhaba tanışalım mı", "nasılsın" tarzı basit, klişe ve ucu kapalı sözcüklerden konuşmayı ilerletmen amacıyla kaçınmanı öneririm. kız ile var ise ortak hobilerinizden, zevklerinizden konuyu açabilirsin. kızın ilgilendiği şeyler hakkında ona soru sorabilirsin, bazı kızlar anlatmayı gerçekten çok seviyor. kızla ne ortak hobimiz, zevkimiz var, kızın ilgilendiği hiç bir şey yok kız ortalıktan izole yaşıyor diyorsan mümkünse kızın storysini beğenip, 1-2 gün içersinde kıza "sence makarnanın şekline göre tadı değişiyor mu?" yaz. kızın konuşmaya niyeti varsa cevap verir ve konuşursunuz zaten. her şeyden önemlisi olur da kız ile konuşmaya başlarsanız kendini kasma, rahat ol, zorlama ve karşındakinin patronun olmadığını unutma. bu samimiyeti daha baştan çok fazla kaçırıp işi cıvıklaştıracağın anlamına gelmez tabi.19 hocam
Yok olmamış-Selam,uzun zamandır yazmayı planlıyordum bu güne kısmetmiş
Yazsam nasıl olur
Kanka yaz artık kızı amca ogluna isteyecekler bilgi geldi-Selam,uzun zamandır yazmayı planlıyordum bu güne kısmetmiş
Yazsam nasıl olur
İlk deneyimlerinse Win almaya bakma, tecrube point kasmaya bak.Hocam ben çok acemiyim düşününce banada aptalca geldi
:dddYa hocam teklonoji forumunda en üstte kalan konu bu olamaz ya ?! .d