Neler Yeni

kıza ilk mesaj ne yazılır beyler destek

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
adliyeden avukatimin telefonundan yaziyorum kiz benden etkilenmis belli dava etti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanidigin biriyse kolay hikayesini begen bir iki sonra hikayeye gore yazarsin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
Kız ne demek

kıza ilk mesaj ne yazılır beyler destek ?
dikkatini dağıtman lazım selam merhaba yada takip isteğimi kabul ettiğiniz için sağolun bunlar tutmuyo mesela ben kız bi durum paylaşıyo misal ben kendi fotoğrafını paylaşmışsa bu kız mı diyorum oda başka ne olcak mq diyor öyle öyle tanışıyoruz gereğinden fazla iltiraf edip hiç sevgili havasında ve ciddi düşünmüyormuş gibi yap çünkü kız senin ciddi olduğunu onu istediğini anlarsa biraz ego yapar çık iltifat yap sohbete gelince bazı erkekler şanslı falan de kendin için hiç aramıyorum ama karşı cinsle arkadaşlık daha iyi gibi bişeyler de gitsin​

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Oğuz Ünlüerler
ben anlamam hiç aram yok hepsi ablam evlenmek bile istemiyorum ki bekar erkek olucam kızlar bana gözleri benden ayrılmasın istiyorum ama umarsamıyıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

o video devamı çok güzel
O zaman bence tavsiye vermen dogru degil kardesim seni elestirmek degil derdim yanlis anlama. Adam yanilmasin duzgun bir sey yazabilsin diye diyorum :)

Kara*

80+ Silver
Yavaş yavaş kızın hesabına sokul ve sesini çıkartma sadece arkadaş olacağız yoksa seni savcılığa veririm demen gerekir (!)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Hollanda'da hükümet düşmüş ne düşünüyorsun diye başla gerisi gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,205
İsim
a l p e r
Senin bandında bi kız ise eğer öne çıkan storylerinde en alakasız 2 tane storyisini beğen.

Sonra kız da seninkilerden birini falan beğenirse gel buraya ne yazacağını söyliyim.

Top Bottom