kıza ilk mesaj ne yazılır beyler destek

Kız ne demek

kıza ilk mesaj ne yazılır beyler destek ?
dikkatini dağıtman lazım selam merhaba yada takip isteğimi kabul ettiğiniz için sağolun bunlar tutmuyo mesela ben kız bi durum paylaşıyo misal ben kendi fotoğrafını paylaşmışsa bu kız mı diyorum oda başka ne olcak mq diyor öyle öyle tanışıyoruz gereğinden fazla iltiraf edip hiç sevgili havasında ve ciddi düşünmüyormuş gibi yap çünkü kız senin ciddi olduğunu onu istediğini anlarsa biraz ego yapar çık iltifat yap sohbete gelince bazı erkekler şanslı falan de kendin için hiç aramıyorum ama karşı cinsle arkadaşlık daha iyi gibi bişeyler de gitsin​

ben anlamam hiç aram yok hepsi ablam evlenmek bile istemiyorum ki bekar erkek olucam kızlar bana gözleri benden ayrılmasın istiyorum ama umarsamıyıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o video devamı çok güzel
O zaman bence tavsiye vermen dogru degil kardesim seni elestirmek degil derdim yanlis anlama. Adam yanilmasin duzgun bir sey yazabilsin diye diyorum :)

Yavaş yavaş kızın hesabına sokul ve sesini çıkartma sadece arkadaş olacağız yoksa seni savcılığa veririm demen gerekir (!)

İlk 🙀😽

Senin bandında bi kız ise eğer öne çıkan storylerinde en alakasız 2 tane storyisini beğen.

Sonra kız da seninkilerden birini falan beğenirse gel buraya ne yazacağını söyliyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,302
Üyeler
184,918
Son üye
MikeWill
Geri