Neler Yeni

Kıza Nasıl Açılabilirim?

Eytmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet Eymen
Merhaba arkadaşlar benim bir aydır ortalama sevdiğim bir kız var ben iki hafta öncesinde bu kıza açılmıştım ve kız umut veriyordu sonrasında bir anda seninle "konuşacak hiç birşeyim yok Eymen" diye mesaj attı.Sonrasında okullar açıldı o farklı bir şehirde okuyordu bir süre görüşemedik dün ve bu gün benim çalıştığım yere gelip sadece ben varken birşeyler alıyor tekrar ümitlendiyor bana uzun uzun bakıyor falan ne yapmalıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar benim bir aydır ortalama sevdiğim bir kız var ben iki hafta öncesinde bu kıza açılmıştım ve kız umut veriyordu sonrasında bir anda seninle "konuşacak hiç birşeyim yok Eymen" diye mesaj attı.Sonrasında okullar açıldı o farklı bir şehirde okuyordu bir süre görüşemedik dün ve bu gün benim çalıştığım yere gelip sadece ben varken birşeyler alıyor tekrar ümitlendiyor bana uzun uzun bakıyor falan ne yapmalıyım?
Allaım sabır yine kız konusu.
Hacı paran mı bitti kız niye sana böyle trip atıyor?

bAbApRo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
zrtt
ne baküyün la gevşek de

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Eytmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Allaım sabır yine kız konusu.
Hacı paran mı bitti kız niye sana böyle trip atıyor?
para ile alaklı değil kız bana ona tam açılmadan önce ümit veriyordu bayağı bir hemde sürekli "canım,cicim" lafları geçiyordu aramızda ve sürekli beni görmek istiyordu beni görmek bende ümitleniyordum

Max imre

80+ Bronze
Trip atıyorsa hiç bulaşmayın. Unutun gitsin. Çok istiyorsanız bir kez daha deneyin. Olur da yine olmadı o zaman bırakın boş verin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
para ile alaklı değil kız bana ona tam açılmadan önce ümit veriyordu bayağı bir hemde sürekli "canım,cicim" lafları geçiyordu aramızda ve sürekli beni görmek istiyordu beni görmek bende ümitleniyordum
Bi anda senle konuşacak hiçbir şeyim yok dediyse başka birini bulmuş olabilir.
Ondan sonra da senin çalıştığın yere gelip bir şey alması da yeni ayrılmış sana dönmek istiyor gibi yorumladım ben.

Eytmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trip atıyorsa hiç bulaşmayın. Unutun gitsin. Çok istiyorsanız bir kez daha deneyin. Olur da yine olmadı o zaman bırakın boş verin.
benim tel kırıldı buna nasıl mesaj atıcam aga kız iş yerime geldiği zaman tam konuşıcam sıkıntılı biri geliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi anda senle konuşacak hiçbir şeyim yok dediyse başka birini bulmuş olabilir.
Ondan sonra da senin çalıştığın yere gelip bir şey alması da yeni ayrılmış sana dönmek istiyor gibi yorumladım ben.
reis bu kızın istanbuldan konuştuğu birisi vardı diye hatırlıyorum ama biz aydında yaşıoruz istanbulda yaşayan biri ile konuşmasıda saçma çünkü benimle bir ilişki başlangıcına giriyordu o zamanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir taktik verin ne yapayım bir şekilde yüz yüze konuşmaya çağırıp açılayım mı tekrar?

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Azıcık kafayı kullan eymen kız seni nextlemiş, sende onu unutup hayatına devam edeceksin başka kızmı yok aga, kaçan kovalanır gibi kızın peşinden koşuyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
AAAAAAAAAAAAAA YETER KIZ KONUSU YİNE KIZLARSORUYORA AÇSANA AAAAAAAAAA

Eytmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Mehmet Eymen
Azıcık kafayı kullan eymen kız seni nextlemiş, sende onu unutup hayatına devam edeceksin başka kızmı yok aga, kaçan kovalanır gibi kızın peşinden koşuyorsun.
geçen hafta yeni bir ilişkiye başlıyodum ama aklıma sürekli bu kız geldi abi,tekrar ümit veriyor şimdi ne yapacağımı bilemiyom ya

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
geçen hafta yeni bir ilişkiye başlıyodum ama aklıma sürekli bu kız geldi abi,tekrar ümit veriyor şimdi ne yapacağımı bilemiyom ya
Kız ya ümit verip seni kullanmanın peşinde (muhtemelen bunu yapar), yada seni istiyor (%1 ihtimal), benim tavsiyem o kızı boşver yeni ilişkiye gir, kız seni gerçekten sevseydi zaten şuan bu konuya okumak yerine onunla birlikte olurdun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,437
Üyeler
163,656
Son üye
kingforg
Top Bottom