Neler Yeni

Kıza nasıl açılırım?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Geçen Cuma günü arkama bakayım dedim oda bana bakıyordu arkasını dönmüş.

Nasıl açılabilirim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Nasıl açılabilirim?
Bende senin gibi sürekli böyle konular açıyordum, açıldıktan sonra niye bu kadar uğraşmışım dedim. Gittim onu sevdiğimi söyledim ve her şey bitti yani. Reddedildim ama artık uğraşmayacağım. Ayrıca oda sürekli sana bakıyorsa büyük ihtimal şu an senin gibi düşünüyordur nasıl açılsam diye.

2mApoo

80+ Silver

Nasıl açılabilirim?
cidden tahmin edilenden bile daha kolay o iş.
ama çekiniyorsan. gelişine bırak zamanlan hal olur o iş. bi konu açılır sizle alakalı. Bi bakmışsın yarın kol kola aga.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Seviyorsan git konuş. Seninse zaten senindir. Değilse hiçbir zaman senin olmamıştır.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı durumu yaşıyordum kız bana yazdı bende ona yazdım şu an arkadaşız fakat bana baktığı zaman göz bebeği büyüyor gerçi benimde büyüyor seviyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün boş derste kız yüzüme bakıp gülümsedi. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

cidden tahmin edilenden bile daha kolay o iş.
ama çekiniyorsan. gelişine bırak zamanlan hal olur o iş. bi konu açılır sizle alakalı. Bi bakmışsın yarın kol kola aga.
Çekinmek değilde kıza teklif ettikten sonra arkadaşlarına anlatıp yayarsa vs.

Çünkü ondan açıl(a)mıyorum daha çok.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Bugün boş derste kız yüzüme bakıp gülümsedi. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çekinmek değilde kıza teklif ettikten sonra arkadaşlarına anlatıp yayarsa vs.

Çünkü ondan açılmıyorum daha çok.
seni seviyor olabilir git konuş

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar

Nasıl açılabilirim?
hocam açılıyorsanız hemen açılın ben açılmadım şuan kendisinin sevgilisi var sonra çok üzülürsünüz ben çok üzülmedim ama siz kesinlikle üzülmeyin ve hemen gidin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Konuşacağım yakında. Ya hayır dicek ya evet.
yakında değil en fazla ne kaybede bilirsin hiçbirşey pazartesi kızla konuş ya evet diyecek ya hayır öz güvenini topla ve git söyle korkma hiç bir şey olmaz

Top Bottom