Kıza nasıl açılırım?

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Geçen Cuma günü arkama bakayım dedim oda bana bakıyordu arkasını dönmüş.

Nasıl açılabilirim?

Bir kızı seviyorum ama açılamıyorum, aynı sınıftayız. Sınıftaki herkesle yani onun arkadaşlarıyla da sohbetim var az/çok. Her gün sınıfta göz göze geliyoruz neredeyse. 3 sıra önümde oturuyor. Numarası var bende.

Nasıl açılabilirim?
Bende senin gibi sürekli böyle konular açıyordum, açıldıktan sonra niye bu kadar uğraşmışım dedim. Gittim onu sevdiğimi söyledim ve her şey bitti yani. Reddedildim ama artık uğraşmayacağım. Ayrıca oda sürekli sana bakıyorsa büyük ihtimal şu an senin gibi düşünüyordur nasıl açılsam diye.

Nasıl açılabilirim?
cidden tahmin edilenden bile daha kolay o iş.
ama çekiniyorsan. gelişine bırak zamanlan hal olur o iş. bi konu açılır sizle alakalı. Bi bakmışsın yarın kol kola aga.

Seviyorsan git konuş. Seninse zaten senindir. Değilse hiçbir zaman senin olmamıştır.

Aynı durumu yaşıyordum kız bana yazdı bende ona yazdım şu an arkadaşız fakat bana baktığı zaman göz bebeği büyüyor gerçi benimde büyüyor seviyorum.

Bugün boş derste kız yüzüme bakıp gülümsedi. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cidden tahmin edilenden bile daha kolay o iş.
ama çekiniyorsan. gelişine bırak zamanlan hal olur o iş. bi konu açılır sizle alakalı. Bi bakmışsın yarın kol kola aga.
Çekinmek değilde kıza teklif ettikten sonra arkadaşlarına anlatıp yayarsa vs.

Çünkü ondan açıl(a)mıyorum daha çok.

Bugün boş derste kız yüzüme bakıp gülümsedi. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çekinmek değilde kıza teklif ettikten sonra arkadaşlarına anlatıp yayarsa vs.

Çünkü ondan açılmıyorum daha çok.
seni seviyor olabilir git konuş

Nasıl açılabilirim?
hocam açılıyorsanız hemen açılın ben açılmadım şuan kendisinin sevgilisi var sonra çok üzülürsünüz ben çok üzülmedim ama siz kesinlikle üzülmeyin ve hemen gidin

Konuşacağım yakında. Ya hayır dicek ya evet.
yakında değil en fazla ne kaybede bilirsin hiçbirşey pazartesi kızla konuş ya evet diyecek ya hayır öz güvenini topla ve git söyle korkma hiç bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,857
Üyeler
191,179
Son üye
Ömergdl
Geri