Neler Yeni

Kızı nereye götürmeliyim

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Beyler bayanlar iyi akşamlar liseye gidiyorum bir kızla bayadir ilgileniyordum hafta sonuna kızla randevu kaptım ama sadece şunu yazdım ve kabul etti "hafta sonu birşeyler mi yapsak" şimdi ben bunu nereye götüreyim kıza zerre spoiler vermedim iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorum

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emre Erkan Aydın
Kızı tanımadan neyle ilgilendiğini bilmeden zor bir şey söylemek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Beyler bayanlar iyi akşamlar liseye gidiyorum bir kızla bayadir ilgileniyordum hafta sonuna kızla randevu kaptım ama sadece şunu yazdım ve kabul etti "hafta sonu birşeyler mi yapsak" şimdi ben bunu nereye götüreyim kıza zerre spoiler vermedim iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorum
Hangi takımlısın

Tre-x

80+ Silver
PlayStation e götür ordan bir yerde çay kahve içir sonra diyorsun ki bir bardakta sende mi içsek diyecek ki yok ev müsait cart curt bize geçelim o zaman diyorsun bunu sohbetin sonlarında dile getir eve götürünce yapacağın şeyi biliyorsun

Sherlockholmes12

80+ Bronze
götür usta maçına.Çok güzel etkinlik.Biraz para lazım ama
Usta uzak baya buyukcekmecedeyim ben 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

PlayStation e götür ordan bir yerde çay kahve içir sonra diyorsun ki bir bardakta sende mi içsek diyecek ki yok ev müsait cart curt bize geçelim o zaman diyorsun bunu sohbetin sonlarında dile getir eve götürünce yapacağın şeyi biliyorsun
Yermi harbi denemekte fayda var

Tre-x

80+ Silver
Usta uzak baya buyukcekmecedeyim ben 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yermi harbi denemekte fayda var
Yer mi yemez mi sen karar vercen bro baktın kızda sana karşı ilgi var dediklerimi söyle ama kızda bu ilgiyi görmüyorsan bunu demek için erken ayrıldığınizda haftaya çarşamba veya hangi gün müsaitsen ona göre gün ver işte cuma müsaitsin haftaya cuma görüşürüz dersin , söylediklerimi haftaya denersin naçizane tavsiyem buluşma boyunca kızın gözlerinin içine bak gözünü sakin kacirma yere oraya buraya vs bakma kız konuşurken ve sen konuşurken direkt gözünün içine bak

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,805
İsim
Oğuz
Kızın erkekten soğuması için garanti taktik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,579
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom