Taktik değil teknik bunu ilgiyi görmediği bir kıza yapmasın zaten ilgiyi hissettiği veya ilgiyi oluşturduğu kızda denesinKızın erkekten soğuması için garanti taktik
İlk ve son buluşmanız olur
İlgiyle alakası yok, en ilgili kızı bile eve davet edersen net son konuşmanız olur. Daha ilk buluşmanız, senin dediğin kızlar tek gecelik eğlenmek isteyen türden kızlardır. Randevu ayarladıysan, götürürsün güzel bir kafeye, konuşursun. Direkt cinsellik falan sakin biraz.Taktik değil teknik bunu ilgiyi görmediği bir kıza yapmasın zaten ilgiyi hissettiği veya ilgiyi oluşturduğu kızda denesin
Kral ana taktiğim olmayacak ama hafiften deneyecem bunuTaktik değil teknik bunu ilgiyi görmediği bir kıza yapmasın zaten ilgiyi hissettiği veya ilgiyi oluşturduğu kızda denesin
Korkmasın kızEve götür![]()
Aman hocam şakasına dedim. Öyle bir kız değilse soğur sizdenKral ana taktiğim olmayacak ama hafiften deneyecem bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkmasın kız
Bende geyik yapıyorumAman hocam şakasına dedim. Öyle bir kız değilse soğur sizden
Beyler bayanlar iyi akşamlar liseye gidiyorum bir kızla bayadir ilgileniyordum hafta sonuna kızla randevu kaptım ama sadece şunu yazdım ve kabul etti "hafta sonu birşeyler mi yapsak" şimdi ben bunu nereye götüreyim kıza zerre spoiler vermedim iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorum
Eve
Kendinden emin olarak söylerse inan et başarabilir. Bir örnek vereyim okul çıkışında beğendiğim bir kızı yakaladım sohbet başlattım gayet güzel gidiyorum tam ayrılacağız o anda "numaranı versene ordan devam ederiz" dedim kız da " numara biraz fazla değil mi?" Diye yüzüme bakarak sordu bu tam olarak ne biliyor musun kız beni test ediyor onun numarasını gerçekten almak istiyor muyum diye bende gözlerinin içine bakarak " Neden fazla olsun?" Demişti telefonumu çıkardım ve numarasını aldım şimdi arkadaşa gelelim kızda ilgi falan görmüyorsan deneme bak tekrar söylüyorum deneme önce o ilgiyi hisset veya oluştur gözlerinin içine manalı manalı bakarak oluşturmak en basiti , cinsel çekimi uyandırırsin belki xD neyse o ilgiyi hissettin kız evim müsait değil vs dedi sende bize gidelim dedin kız "ilk buluşma için fazla olmaz mı?" Tarzında bir şeyler söylemesi muhtemel bu durumda gözlerinin içine bakarak " Sadece çay icecegiz zaten " dersin illa da kızı götürüp kullanmazsin oturursunuz sohbet edersiniz belki kim bilirİlgiyle alakası yok, en ilgili kızı bile eve davet edersen net son konuşmanız olur. Daha ilk buluşmanız, senin dediğin kızlar tek gecelik eğlenmek isteyen türden kızlardır. Randevu ayarladıysan, götürürsün güzel bir kafeye, konuşursun. Direkt cinsellik falan sakin biraz.
Aynen sen inceden bi bak ilgi vs var mı sonra denersin TEREDDÜT ETME EN FAZLA NE OLABİLİR? HAYİR DER DÜNYANIN SONU DEGİL SONUCTA BOL ŞANSSSS!Kral ana taktiğim olmayacak ama hafiften deneyecem bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkmasın kız
Sağol dostumKendinden emin olarak söylerse inan et başarabilir. Bir örnek vereyim okul çıkışında beğendiğim bir kızı yakaladım sohbet başlattım gayet güzel gidiyorum tam ayrılacağız o anda "numaranı versene ordan devam ederiz" dedim kız da " numara biraz fazla değil mi?" Diye yüzüme bakarak sordu bu tam olarak ne biliyor musun kız beni test ediyor onun numarasını gerçekten almak istiyor muyum diye bende gözlerinin içine bakarak " Neden fazla olsun?" Demişti telefonumu çıkardım ve numarasını aldım şimdi arkadaşa gelelim kızda ilgi falan görmüyorsan deneme bak tekrar söylüyorum deneme önce o ilgiyi hisset veya oluştur gözlerinin içine manalı manalı bakarak oluşturmak en basiti , cinsel çekimi uyandırırsin belki xD neyse o ilgiyi hissettin kız evim müsait değil vs dedi sende bize gidelim dedin kız "ilk buluşma için fazla olmaz mı?" Tarzında bir şeyler söylemesi muhtemel bu durumda gözlerinin içine bakarak " Sadece çay icecegiz zaten " dersin illa da kızı götürüp kullanmazsin oturursunuz sohbet edersiniz belki kim bilir
Aynen sen inceden bi bak ilgi vs var mı sonra denersin TEREDDÜT ETME EN FAZLA NE OLABİLİR? HAYİR DER DÜNYANIN SONU DEGİL SONUCTA BOL ŞANSSSS!
Olacağı varsa her türlü olur, götür internet kafeye ısmarla çayını gofretini miss kızlar keko zaten hiç masum değiller benim ki ben ona iltifat ettiğimde eyvallah demiştiBeyler bayanlar iyi akşamlar liseye gidiyorum bir kızla bayadir ilgileniyordum hafta sonuna kızla randevu kaptım ama sadece şunu yazdım ve kabul etti "hafta sonu birşeyler mi yapsak" şimdi ben bunu nereye götüreyim kıza zerre spoiler vermedim iyi bir izlenim bırakmaya çalışıyorum