Neler Yeni

Kızın giyimine laf eden yaşlı adam: Ya ben 76 yaşındayım beni tahrik ediyorsun

Farex

80+ Silver
Evleneceğimiz kadını adamakıllı seçmeliyiz ozaman. Sonuçta herkes bir tarafları açıkta gezmiyor.
Yolsuz edepsiz kızlar 50 metreden kendini belli eder.

Belli etmese bile, tanıştın görüştün bir zaman sonra her şey kabak gibi ortaya çıkar
Aynen öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Kız eli tutmamış kolu geldi tüh napıcam. Yaşantım İslam'a uygun bir yaşantı değil çok fazla. Ama dini hassasiyetim var elhamdülillah sizin gibilere bu dine laf ettirtmem. Zamanında kız çocuklarını toprağa gömen herifler varken bu dinin peygamberi kendi kızını sırtında sokaklarda gezdirirmiş. O küçücük aklınla, nereden geldiği belli olmayan özgüveninle millete afgan, obez, ucube gibi kelimeler kullanman kimin daha gerici olduğunu iyi gösteriyor.
Kız çocuklarının toprağa gömülmesi yalandan başka bir şey değildir.O dönemki araplarda yaygın olarak ilk çocuğu toprağa gömme vardı kız çocuklarına özel muamele uygulayan kabileler din derslerinde anlatıldığı gibi her yerde değildi.
Yanlış anlaşılma olmasın herhangi bir inanışın propagandasını yapmıyorum kendimi de apateist olarak niteliyorum zaten sadece yanlış bilgi verilmesinin önüne geçmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom