Kızın yaptığı durum beni aşırı soğuttu yardım.

.Ardaa

80+ Silver
Reaksiyon skoru
568
1.5 aydır konuştuğum bir kız var. Aramızda öyle bir sevgili durumu yok, fakat kız aşırı kafa dengi. Tarzlarımız neredeyse aynı. Hayatımda konuştuğum ikinci kız bu, zaten önceki birkaç konuşmamda bahsetmiştim. :)

4 defa buluştuk, hepsi güzel geçti. Fakat kızın iddiasına göre en son 1 yıl önce bir çocukla buluşmuş. Çocuk direkt cinsellik konusuna falan girmiş. Bu yüzden konuşmayı kesip, ailevi nedenlerden dolayı ağır bir depresyona girmiş. Bunu söyledi. Yani şu sıralar Instagram'ı sadece kızla konuşmak için kullanıyorum. Mesajlarına anında bakıyorum, ilgi veriyorum. O mutlu oldukça ben daha da mutlu oluyorum. Fakat o mesajlara geç bakıyor, aktif olmasına rağmen geç yazıyor. Bunun nedenini soruyorum, mantıklı cevaplar veriyor.

Bugün bu arkadaşıyla Mersin Forum tarafına gitmiş. Mersin'de yaşayanlar, pazar günleri oranın nasıl bir varoş ortama sahip olduğunu bilir. Ben de günün nasıl geçti vs. diye o muhabbeti açtım. Kız direkt "Gezdik falan, sahile gittik. Çekirdek kola yapacaktık, kolayı açamadım," dedi. Orada tas kafalılara rica bulunmuş falan. Sonra şahıs bunun Instagram'ını istemiş, muhabbete girmişler. Ve bunu hoş bir şekilde bana anlatmakta. Ben bu kızı böyle konularda bana bahsetmemesi konusunda uyarmıştım. Yani yaşamış olabilir, ama bana bahsetme dedim. Kırıcı oluyor dedim. Ben karşıdan bir kız geçince rahatsız olmasın diye yere bakıp ya da yönümü değiştirerek geçen biriyim. O da bunun çok iyi farkında ama bunu demesi beni inanılmaz soğuttu. Sanki içimde bir şeyler birden kırıldı da yok oldu gibi oldu bir anda.

"Neyse ya, yapmam. Kusura bakma, özür dilerim," vs. demekte. Ama bilmiyorum. Bu kıza bağlandım. 3 yıllık dostuma anlatmadığımı buna anlattım ama bu yaptığı son şey çok kırıcı oldu. Önerilerinizi bekliyorum.

Instagram'ını verdin mi diye sordun mu bilmiyorum ama olay sanki biraz seni orada kıskandırmaya ya da nasıl tepki vereceğine test etmiş. Bu konularda kızdığını bilmesine rağmen bence seni test ettiğini düşünüyorum acaba nasıl tepki veriyor diye. Tahminimce ona kızma konuşmaya devam et içinde ki sevgiye karşılık. Her şey zamanla.

Hocam aslında önerebileceğimiz pek bir şey yok. Ona tekrar söyleyin. Eğer kızın yaptığı bu şey sizi ondan soğuttuysa yakın zamanda kendinize dönersiniz. Tahminim, kızlar hoşlandıkları kişileri arkadaşlarına anlatırlar. Siz de bu duruma alışkın olmadığınız için rahatsız oluyorsunuz. Yani, bu kıza göre normal size göre tuhaf bir şey. Her hangi bir sorun yok. Yakın zamanda tekrar ona ısınırsınız. Eğer düzgünce konuşup anlaştığınız birisi ise, böyle devam etsin.

Hocam aslında önerebileceğimiz pek bir şey yok. Ona tekrar söyleyin. Eğer kızın yaptığı bu şey sizi ondan soğuttuysa yakın zamanda kendinize dönersiniz. Tahminim, kızlar hoşlandıkları kişileri arkadaşlarına anlatırlar. Siz de bu duruma alışkın olmadığınız için rahatsız oluyorsunuz. Yani, bu kıza göre normal size göre tuhaf bir şey. Her hangi bir sorun yok. Yakın zamanda tekrar ona ısınırsınız. Eğer düzgünce konuşup anlaştığınız birisi ise, böyle devam etsin.
Hocam, durum böyle değil. Son yaptığı gerçekten zoruma gitti. Tanımadığı tas kafa, varoş birisiyle Instagram'da alma-verme muhabbetine girmiş ve bunu bana mutlu bir şekilde anlatmakta. Hayattan uzun zamandır zevk almıyorken bu kızla tanıştığım için çok mutluydum. Ne yapacağımı bilmiyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Instagram'ını verdin mi diye sordun mu bilmiyorum ama olay sanki biraz seni orada kıskandırmaya ya da nasıl tepki vereceğine test etmiş. Bu konularda kızdığını bilmesine rağmen bence seni test ettiğini düşünüyorum acaba nasıl tepki veriyor diye. Tahminimce ona kızma konuşmaya devam et içinde ki sevgiye karşılık. Her şey zamanla.
Vermediğini söylüyor ama o kişiyle muhabbete bile girmesi benim zoruma gidiyor. Bahsettiğim bölge çok kötü bir yer ve 5 dakika kadar konuştuklarını da belirtiyor. Bunlardan dolu bir bölge.

Ekler

• tas-kafa-sac-modeli_2375147.jpg
    tas-kafa-sac-modeli_2375147.jpg
    201.2 KB · Hit: 18
Hocam, durum böyle değil. Son yaptığı gerçekten zoruma gitti. Tanımadığı tas kafa, varoş birisiyle Instagram'da alma-verme muhabbetine girmiş ve bunu bana mutlu bir şekilde anlatmakta. Hayattan uzun zamandır zevk almıyorken bu kızla tanıştığım için çok mutluydum. Ne yapacağımı bilmiyorum...
sevgili/flört veya ne bileyim arkadaştan öte değilseniz niye kafaya takıyorsunuzki veya içinizde bu hoslanti varsa yanlış kişi hocam yapacak bir şey yok.

sevgili/flört veya ne bileyim arkadaştan öte değilseniz niye kafaya takıyorsunuzki veya içinizde bu hoslanti varsa yanlış kişi hocam yapacak bir şey yok.
Durum burada patlak veriyor işte, hocam. Hiç kafa dengi biri bulamamıştım. Konuştuğum elbet oldu ama en fazla 1 hafta sürdü. Ancak bu kız başka, nedense çok güveniyorum ve çok kafa dengi. Ama bu anlattıkları zoruma gidiyor. Anlatmasa sorun yok. Evet, hoşlanıyorum ve onun da benden hoşlandığını varsayıyordum ama bu durumdan 1 saat öncesine kadar.

Sorunu şimdi anladım. Öyle tiplere İnstagram vermek onun suçu tabii ama sonuç olarak kızla tanışmak istemiş. Arkadaşınız ise başına bir şey gelene kadar ya da yaşı gelene kadar akıllanmayacak gibi görünüyor. Onu umarım bu konuda uyarmışsınızdır. Ben arkadaşınızın size ilişki hakkında bahsetmesinden rahatsız oluyorsunuz sandım. Yani, yapabileceğimiz bir şey yok hocam. Eğer onu umursuyorsanız tek yapacağınız şey başına bir şey gelmemesini ummak. Eğer bu sebepten dolayı sizi takipten bile çıkacak düzeye gelirse bırakın çıksın. Bunu üzülerek söylüyorum. Ki umarım öyle olmaz.

kafaya takmaktan ziyade ben hal ve hareketlerinden yani ona güvenmesinden dolayı onu sevdiğini ve sürekli görme isteği kişiye bağlı kalma durumu gibi gördüm açıkcası. bizde yaşadık. sürekli onu görmek istersin ne yapıyor nerde olduğunu merak edersin. çaat başka bir kişi ile konuşuyorsa sohbet amaçlı arkadaşı olsa bile ben kıskandığını düşündüm.

Vermediğini söylüyor ama o kişiyle muhabbete bile girmesi benim zoruma gidiyor. Bahsettiğim bölge çok kötü bir yer ve 5 dakika kadar konuştuklarını da belirtiyor. Bunlardan dolu bir bölge.
dediğim gibi seni test ettiğini düşünüyorum bence bu konuyu kapatıp ilerleyen zamanlarda ki hareketlerine gözlemlemeni sana karşı hareketlerini kontrol et. tavsiye.

kafaya takmaktan ziyade ben hal ve hareketlerinden yani ona güvenmesinden dolayı onu sevdiğini ve sürekli görme isteği kişiye bağlı kalma durumu gibi gördüm açıkcası. bizde yaşadık. sürekli onu görmek istersin ne yapıyor nerde olduğunu merak edersin. çaat başka bir kişi ile konuşuyorsa sohbet amaçlı arkadaşı olsa bile ben kıskandığını düşündüm.

dediğim gibi seni test ettiğini düşünüyorum bence bu konuyu kapatıp ilerleyen zamanlarda ki hareketlerine gözlemlemeni sana karşı hareketlerini kontrol et. tavsiye.
Hocam, mantıken çok kez yapması kıskandırmayı geçip kışkırtma gibi gelmiyor mu? Cumartesi tekrardan buluşmaya çağırdım fakat bu hafta çok yorulduğundan cumartesi günü de dinleneceğini söyledi. Ama ne yaptı? Arkadaşlarıyla alışverişe gitmiş ve bunu akşam öğrendim. Direkt 'hayır, gelmek istemiyorum' deseydi umrumda olmazdı, ama yalan söyledi. Kısacası günümüz ilişkilerini nasıl bilmiyorum, kızlar neyden hoşlanır ne yaparlar? Doğum günü için hediye kolye almıştım ve onu bir haftadır veremiyorum. Kafamda çok kuran biriyim ve bunun farkına vardım. Biraz daha böyle devam ederse paranoyak bile olabilirim.

Bu dedikleriniz daha çok hoslantıya kaydığını düşünüyorum sonuçta sevdiğiniz gerçek manada dostunuz olan bir erkek arkadaşınızı sürekli görmek istemezsiniz bağlı olmazsınız.
Bu test etme olayı çok saçma geliyor sağlıklı bir davranış değil bence,güven duygusunun böyle test edileceğine inanmıyorum.Bence gerçekten kafa dengi olsaydı o tip insanlarla alakalı görüşü Arda arkadaşımızın ki gibi olurdu.

Hocam, mantıken çok kez yapması kıskandırmayı geçip kışkırtma gibi gelmiyor mu? Cumartesi tekrardan buluşmaya çağırdım fakat bu hafta çok yorulduğundan cumartesi günü de dinleneceğini söyledi. Ama ne yaptı? Arkadaşlarıyla alışverişe gitmiş ve bunu akşam öğrendim. Direkt 'hayır, gelmek istemiyorum' deseydi umrumda olmazdı, ama yalan söyledi. Kısacası günümüz ilişkilerini nasıl bilmiyorum, kızlar neyden hoşlanır ne yaparlar? Doğum günü için hediye kolye almıştım ve onu bir haftadır veremiyorum. Kafamda çok kuran biriyim ve bunun farkına vardım. Biraz daha böyle devam ederse paranoyak bile olabilirim.
Hoşgeldin toksik ilişki.
Sizi istemeyeceğiniz bir yöne sürüklemek istemem ama yerinizde olsam konuşmayı keser kendi yoluma bakardım.

Cumartesi tekrardan buluşmaya çağırdım fakat bu hafta çok yorulduğundan cumartesi günü de dinleneceğini söyledi. Ama ne yaptı? Arkadaşlarıyla alışverişe gitmiş ve bunu akşam öğrendim. Direkt 'hayır, gelmek istemiyorum' deseydi umrumda olmazdı, ama yalan söyledi
Benzeri başıma geldi. :D Bunun kışkırtma olduğunu sanmıyorum. Kızların üretmeye çalıştığı bahane olabilir.

Ben bu nedenlerden dolayı kız istemedim hiçbir zaman erkeklerin anlaşamadığı tek varlık kadındır derler ya ilk başta şakasına dendi ama maalesef gerçek oldu ama belkide sizi seviyordur hocam belli mi olur kadın erkeğin niyetini bilmediği için fazla takmaz bunları ama biz bildiğimiz için endişe duyuyoruz

"Hangimiz düşmedik kara sevdaya hangimiz sevmedik çılgınlar gibi , hangimiz bir kuytu köşe başında bir vefasız için beklemedik ki" ustam çok iyi anlatmış iki kelimeyle

şimdi daha iyi anladım.bunun tek bir cevabı var tamamen bir araya geldiğinizde senin konuşman gerekir biz burda sadece sohbet ediyoruz senle olayın aslı astarını bilemeyiz ama biraz daha netleşti ne yapmaya çalıştığını sen ona sorarak öğrenmek zorundasın. ve aranız düzelirse ona karşı daha mutlu olduğun zaman ver bence hediyeyi.

Geri