Kızla okulda buluşucam dedim ama yanına gidip buluşmadım

Reaksiyon skoru
25
10.sınıfta bir tane kız vardı bana çıkma teklifi etmişti bende kabul etmiştim.
sonra konuştuk ettik falan okulda buluşalım dedi ama ben utandığımdan gitmedim o zamanlar bunun saçma olduğunu düşündümğüm için kızla ayrılma kararı aldım arkadaşım kızın duyguları ile oynadığımı söyledi sizce doğrumu. Şuan 11.sınıfım

Kızın duygularını messinin top oynaması gibi oynayıp ardından şut atmışsın. Bir de doğru mu, oynamış mıyım diye soruyorsun ya...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kızın duygularını messinin top oynaması gibi oynayıp ardından şut atmışsın. Bir de doğru mu, oynamış mıyım diye soruyorsun ya...
Umarım aynısı başına gelmez, gelirse de karma diyelim.

Knk aynısı başıma geldi mallesef bu olaydan sonra bende bir kıza açıldım red yedim

Knk birde kız benim sınıfıma gelip beni sormuş

11. Sınıfı okuyunca şaşırdım 5. Sınıf çocukları yaptığını yapmaz. Gidip özür dile ahını alma

Lan niye kızın duygularıyla oynuyorsun size gökden düşüyor kıymetini bilin bana daha hiçbir kız gelip seni seviyorum ya da yakışıklısın demedi kıymetini bil al kızın gönlünü

Kardeş eglenin dediği gibi kızın değerini bil gidip özür dile kızı ekmişsin hala doğrumu diyorsun

bayagi dogru hocam yuzunuze tukurseler bence az, gidin ozur dileyin boyle hareketlere gerek yok en azindan kiz ne olup bittigini ogrenmeli bir de utanmadan ''kız benim sınıfıma gelip beni sormuş'' diyorsunuz, insanlarin gururuyla lutfen boyle oynamayin bunu bir kizin yaptigini dusunsek demedigimizi birakmayiz oyle dusunun

bayagi dogru hocam yuzunuze tukurseler bence az, gidin ozur dileyin boyle hareketlere gerek yok en azindan kiz ne olup bittigini ogrenmeli bir de utanmadan ''kız benim sınıfıma gelip beni sormuş'' diyorsunuz, insanlarin gururuyla lutfen boyle oynamayin bunu bir kizin yaptigini dusunsek demedigimizi birakmayiz oyle dusunun
Lan niye kızın duygularıyla oynuyorsun size gökden düşüyor kıymetini bilin bana daha hiçbir kız gelip seni seviyorum ya da yakışıklısın demedi kıymetini bil al kızın gönlünü
11. Sınıfı okuyunca şaşırdım 5. Sınıf çocukları yaptığını yapmaz. Gidip özür dile ahını alma
Kardeş eglenin dediği gibi kızın değerini bil gidip özür dile kızı ekmişsin hala doğrumu diyorsun
Söylemeyi unutmuşum kızdan özür diledim zatten kızla konuştuk baya Instagram'dan kızda anlayışla karşıladı hatta ne zaman istersen yaz falan demişti

Ya knk o zamanlar utandım ondan

Oynamak hafif kalır hocam. Yok etmişsiniz. Daha da olmaz o iş. Kızın adına üzüldüm.

Söylemeyi unutmuşum kızdan özür diledim zatten kızla konuştuk baya Instagram'dan kızda anlayışla karşıladı hatta ne zaman istersen yaz falan demişti

Ya knk o zamanlar utandım ondan
Yaptığın için özür dile gönlünü al insan ahı çıkıyor işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri