Neler Yeni

Kızla okulda buluşucam dedim ama yanına gidip buluşmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
10.sınıfta bir tane kız vardı bana çıkma teklifi etmişti bende kabul etmiştim.
sonra konuştuk ettik falan okulda buluşalım dedi ama ben utandığımdan gitmedim o zamanlar bunun saçma olduğunu düşündümğüm için kızla ayrılma kararı aldım arkadaşım kızın duyguları ile oynadığımı söyledi sizce doğrumu. Şuan 11.sınıfım

DevAgonYa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yakup Yıldırım
Kızın duygularını messinin top oynaması gibi oynayıp ardından şut atmışsın. Bir de doğru mu, oynamış mıyım diye soruyorsun ya...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kızın duygularını messinin top oynaması gibi oynayıp ardından şut atmışsın. Bir de doğru mu, oynamış mıyım diye soruyorsun ya...
Umarım aynısı başına gelmez, gelirse de karma diyelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Knk aynısı başıma geldi mallesef bu olaydan sonra bende bir kıza açıldım red yedim

Knk birde kız benim sınıfıma gelip beni sormuş

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
11. Sınıfı okuyunca şaşırdım 5. Sınıf çocukları yaptığını yapmaz. Gidip özür dile ahını alma

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Eagle
Lan niye kızın duygularıyla oynuyorsun size gökden düşüyor kıymetini bilin bana daha hiçbir kız gelip seni seviyorum ya da yakışıklısın demedi kıymetini bil al kızın gönlünü

Karadelik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yahya
Kardeş eglenin dediği gibi kızın değerini bil gidip özür dile kızı ekmişsin hala doğrumu diyorsun

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
...
bayagi dogru hocam yuzunuze tukurseler bence az, gidin ozur dileyin boyle hareketlere gerek yok en azindan kiz ne olup bittigini ogrenmeli bir de utanmadan ''kız benim sınıfıma gelip beni sormuş'' diyorsunuz, insanlarin gururuyla lutfen boyle oynamayin bunu bir kizin yaptigini dusunsek demedigimizi birakmayiz oyle dusunun

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bayagi dogru hocam yuzunuze tukurseler bence az, gidin ozur dileyin boyle hareketlere gerek yok en azindan kiz ne olup bittigini ogrenmeli bir de utanmadan ''kız benim sınıfıma gelip beni sormuş'' diyorsunuz, insanlarin gururuyla lutfen boyle oynamayin bunu bir kizin yaptigini dusunsek demedigimizi birakmayiz oyle dusunun
Lan niye kızın duygularıyla oynuyorsun size gökden düşüyor kıymetini bilin bana daha hiçbir kız gelip seni seviyorum ya da yakışıklısın demedi kıymetini bil al kızın gönlünü
11. Sınıfı okuyunca şaşırdım 5. Sınıf çocukları yaptığını yapmaz. Gidip özür dile ahını alma
Kardeş eglenin dediği gibi kızın değerini bil gidip özür dile kızı ekmişsin hala doğrumu diyorsun
Söylemeyi unutmuşum kızdan özür diledim zatten kızla konuştuk baya Instagram'dan kızda anlayışla karşıladı hatta ne zaman istersen yaz falan demişti

Ya knk o zamanlar utandım ondan

Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
...
Oynamak hafif kalır hocam. Yok etmişsiniz. Daha da olmaz o iş. Kızın adına üzüldüm.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Söylemeyi unutmuşum kızdan özür diledim zatten kızla konuştuk baya Instagram'dan kızda anlayışla karşıladı hatta ne zaman istersen yaz falan demişti

Ya knk o zamanlar utandım ondan
Yaptığın için özür dile gönlünü al insan ahı çıkıyor işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,610
Üyeler
167,342
Son üye
gurhan11
Top Bottom