DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Kızlar anlamak gereken canlılar değil.
Zannetmiyorum bana şaka bile yapmıştı senin sevgilin falan mı var Senin hesabını biliyorum falan gibisinden bende yok demiştim yani biliyor ama kabul etmiyor.İnstagram hesabında profil fotoğrafı var mı? Belki de sen olduğunu bilmiyor ve rastgele birisi olarak düşündüğü için reddediyor.
%100 katılıyorumKızlar anlamak gereken canlılar değil.
baska kiz bulursun kardes rahat ol uzulme senZannetmiyorum bana şaka bile yapmıştı senin sevgilin falan mı var Senin hesabını biliyorum falan gibisinden bende yok demiştim yani biliyor ama kabul etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
%100 katılıyorum
Kız sanki anana bacına küfür etmiş gibi triplere girmene gerek yok konuşmak istiyorsan adam akıllı konuş sonra kız üstün gelip sen beni engelledin der. Bu arada cidden bu konudan bağımsız olarak 9 ve 10lar neden 7 ve 8. sınıf gibi küçük gözüküyorlar ateistler bunu da açıklarsa sevinirimArkadaşlar 10.sınıfım bizim sınıfta bir kız vardı kızdan hoşlanıyordum hatta instasını zorlaya zorlaya buldum en sonunda istek atmaya karar verdim fakat atsam mı atmasam mı bu soruyla neredeyse 2 hafta düşündüm.Arkadaşlar la falan konuştum atayım mı atmayayım mı diye en sonunda onların gazına gelip attım isteği kız kabul etmedi.Okulda falan da söylemedim.Kabul etmediğini geçen gün arkadaşlarla konuşurken insta lafı açıldı kız bana dedi ki sen beni takip etmiyorsunun dedi bende daha önce istek attım kabul etmedin diye cevap verdim kızda bana dediki silinmiştir ben görmemiş olabilirim dedi.Sonra eve gidince belki görmemiştir şimdi kabul eder diye tekrar istek attım yine kabul etmedi tabii ben şoka girdim cidden sinirlendim engelledim sizce ne yapayım peşini bırakayım mı arkadaşlar lütfen ders çalış diye kızmayın bana derslerde başarılıyım sevgili olma gibi ders De yok fakat iyi arkadaş olmak istiyorum kızla cevap verenlere teşekkür ederim.
İleride, olgunlaştığında lise zamanlarını düşünüp "ne kadar aptalca hareketler yapmışım" dememek için böyle saçma triplere girme. Normal bir şekilde, bu yaşanmamış gibi hayatına devam et.Takarsam adam değilim kız benim için bitti artık onunla konuşmama kararı aldım.
Polenden önce başka şeylere denk gelmesin de...Bak simdi kardesim, bir arı çiçeğe kondu diyelim. Çiçekte polen yok. Bal yapmaktan vazgeçer mi? Geçmez. Ne yapar, yeni çiçek arar.
Sen de yeni çiçek bul, polene denk kalana kadar ara
Bir tık gereksiz triptesin. 2 seçenek var ya kız senden hoşlanıyor. Ya da senin ondan hoşlandığını bildiği için senle dalga geçiyor. (Bu kadar karaktersiz arkadaşım olmadı. Ama böyle insanlar var. )Arkadaşlar 10.sınıfım bizim sınıfta bir kız vardı kızdan hoşlanıyordum hatta instasını zorlaya zorlaya buldum en sonunda istek atmaya karar verdim fakat atsam mı atmasam mı bu soruyla neredeyse 2 hafta düşündüm.Arkadaşlar la falan konuştum atayım mı atmayayım mı diye en sonunda onların gazına gelip attım isteği kız kabul etmedi.Okulda falan da söylemedim.Kabul etmediğini geçen gün arkadaşlarla konuşurken insta lafı açıldı kız bana dedi ki sen beni takip etmiyorsunun dedi bende daha önce istek attım kabul etmedin diye cevap verdim kızda bana dediki silinmiştir ben görmemiş olabilirim dedi.Sonra eve gidince belki görmemiştir şimdi kabul eder diye tekrar istek attım yine kabul etmedi tabii ben şoka girdim cidden sinirlendim engelledim sizce ne yapayım peşini bırakayım mı arkadaşlar lütfen ders çalış diye kızmayın bana derslerde başarılıyım sevgili olma gibi ders De yok fakat iyi arkadaş olmak istiyorum kızla cevap verenlere teşekkür ederim.
Boyut olarak mı dedin bilmiyorum; fakat olgunlaşma açısından pandemi döneminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Eve kapanıp kendi yaşlarındaki insanlarla takılmaktan ortaokul kafasında kaldılar maalesef. Boyut olarak da 1.80-1.90 boyunda 9-10. sınıflar var; fakat kızlar genellikle 1.60-1.70 uzunluğunda.Kız sanki anana bacına küfür etmiş gibi triplere girmene gerek yok konuşmak istiyorsan adam akıllı konuş sonra kız üstün gelip sen beni engelledin der. Bu arada cidden bu konudan bağımsız olarak 9 ve 10lar neden 7 ve 8. sınıf gibi küçük gözüküyorlar ateistler bunu da açıklarsa sevinirim
Hem boyut hem kafa açısından çok alçaktalar yaptıkları hareketlere bakıyorum onların yaptıklarını 6. 7. sınıfta yapıyordum geçen geldi yanıma yok yere saçma sapan bir şey yaptı uzun uzun baktım hemen abi pardon dövme beni diyor. Nesil mi küçülüyor yoksa bunlar mı böyle bilmiyorum ama çok saçma çocukça hareket ediyorlar. Geçen gitti biri bizim sınıftaki kıza laf attı kavga çıkıyordu hepsinde de cahil cesareti var tek yumrukla yere yapıştıracağım çocuk gelip şekil şukul yapıyor.Boyut olarak mı dedin bilmiyorum; fakat olgunlaşma açısından pandemi döneminin etkisi olduğunu düşünüyorum. Eve kapanıp kendi yaşlarındaki insanlarla takılmaktan ortaokul kafasında kaldılar maalesef. Boyut olarak da 1.80-1.90 boyunda 9-10. sınıflar var; fakat kızlar genellikle 1.60-1.70 uzunluğunda.
Bak kardeşim bu mendil ıslandı diyelim yeni mendil mi alırsın bu mendili mi kullanırsınBak simdi kardesim, bir arı çiçeğe kondu diyelim. Çiçekte polen yok. Bal yapmaktan vazgeçer mi? Geçmez. Ne yapar, yeni çiçek arar.
Sen de yeni çiçek bul, polene denk kalana kadar ara
"Sınıftaki kıza laf attı" dediğine göre senin de lisede olduğunu varsayıyorum. Liseden çıkana kadar bu tarz hareketleri normal karşılamaya başladım. Bulunduğumuz dönemde lise, ortaokul seviyesine düştü ve üniversiteye geçene kadar olgunlaşma gerçekleşmiyor maalesef. Çocukluğumdan bu yana arkadaş ortamım benden en az 3 yaş büyük insanlardan oluştuğundan ötürü davranışlarım çoğu yaşıtımdan erken gelişti. Bende 17 yaşında lise öğrencisiyim, sınıf içerisinde birbirine hakaret etmeden düzgünce sohbet edebileceğim 2-3 insan ile arkadaşlık kuruyorum ve diğer kişileri sirk maymunu olarak görüyorum (kurtlardan bahsetmiyorum bile). Bahsettiğin boyut küçülmesi olayına bende giriyorum sanırım, 1.70 boyunda 50kg bir vücudum varHem boyut hem kafa açısından çok alçaktalar yaptıkları hareketlere bakıyorum onların yaptıklarını 6. 7. sınıfta yapıyordum geçen geldi yanıma yok yere saçma sapan bir şey yaptı uzun uzun baktım hemen abi pardon dövme beni diyor. Nesil mi küçülüyor yoksa bunlar mı böyle bilmiyorum ama çok saçma çocukça hareket ediyorlar. Geçen gitti biri bizim sınıftaki kıza laf attı kavga çıkıyordu hepsinde de cahil cesareti var tek yumrukla yere yapıştıracağım çocuk gelip şekil şukul yapıyor.
Valla reis kendimi kandırmayı pek sevmem.Olmayacak boşa amin demek istemiyorum.Daha önce bana şaka bile yapmıştı sen işte şununla foto atmıştın.Şu kadar gönderin şu kadar takipçin var demişti kısacası o hesabın benim olduğunu biliyor.Cevapların çoğunda kızları farklı varlıklar gibi görenler cevap atmış, onlarda insan sizde insansınız bir kız öyleyse niye hepsi bir oluyor anlamıyorum, büyük ihtimalle senin hesabını tanımamıştır hesap adını söyle böyle triplere girmeye gerek yok.