Neler Yeni

Kızlarla Buluştuğunuzda Hesabı Hep Siz Mi Ödüyorsunuz ?

r4NG3r

80+ Silver
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, söylediğim gibi genel olarak sevgili değil arkadaş oldukları için bu açıdan düşünmek zorlaşıyor benim için teşekkürler
Yani arkadaş içinde aynısı geçerli bence.Sen öderken ne yapıyorlar sessiz sessiz oturup bekliyorlar mı yani?Onlara ödetmeyecek olsan bile insan bi teklif etmelerini bekliyor.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim
İlk de ben sonra alman usulü, normal arkadaş ortamında da zaten düzgün arkadaşların varsa bazen sen bazen onlar hepinizide para olduğunda ortak ödersiniz hesabı.

r4NG3r

80+ Silver
İlk de ben sonra alman usulü, normal arkadaşlar ile de zaten düzgün arkadaşların varsa bazen sen bazen onlar hepinizide para olduğunda ortak ödersiniz hesabı.
Aynen en iyisi budur.Düzenli görüştüğün insanla bir o öder bir sen ödersin.Öbür türlü bir kere buluşacağım kişinin hesabını niye ödeyeyim.

milenix

80+ Gold
Sevgilinin ödemesi için senin söylemene niye gerek olsun ki.Kendi yediğini ödemeyi teklif etmiyorsa sıkıntı orada.
o teklif etsede o an kabul edemiyorum bana garip geliyor ben öderim diyip ödüyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Paran vardır sen öde baktın normal düzeye düştün kim ne yerse onu ödesin

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim
hesabı kıza kitliyorum tutumu fark etmez

FurkanIIy

80+ Bronze
Yemeği ben kahveyi o öder. Benim param yoksa hepsini o öder, onun parası yoksa hepsini ben öderim.

melidoas6

80+ Silver

Online date yapın sıfır masraf

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

hiç bi kızla dışarı çıkmadığım için fikrim yok agalarımla kim ne yerse onu öder

Top Bottom