Neler Yeni

Kızlarla Buluştuğunuzda Hesabı Hep Siz Mi Ödüyorsunuz ?

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim
herkes kendininkini oder. kimseye borcum yok aga benim. niye parami 5-10 gunluk kiza yedireyim. evli olunca degisir ama oderim hep sorun yok. tabi bu kizlar icin gecerli yakin erkek arkadaslarimla birsey yedigimizde ben oduyorum. yani birimiz oduyoruz her seferinde.

JSezar

80+ Silver
genelde 4-5 kişi çay kahve içersek hesabı ödemekten çekinmem ama yemek ya da okul dışı kafelerde herkes yediğini öder.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam Sevgili Olunca Nası Yapıyorsunuz ? Hadi arkadaş olarak neyse de, sevgilinize ne diyorsunuz kendi yediğini öde falan mı ? Burda yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum.
Sevgilimin yediğini ödemeye çalıştığımda hayır öyle olmaz deyip kendi yediğini kendisi ödüyor. Bence her kız bu şekilde davranmalı.

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Arkadaşlarla Alman usulü yaparız. Aynı kızla da genelde tekrar buluşmuyorum. Hep de ben çağırdım ben ısmarlıyorum dedikleri için onlar öder. E ödesinler işleri ne di mi?

Mert

80+ Silver
Öğrenciyken yarı yarıya ya da alman usulü yapıyorduk, şimdi sürekli görüştüğüm biriyse sırayla öderiz, çok görüşmediğim biriyse yemeği ben ödüyorum kahveyi karşı taraf ödüyor.

Arkadaşlar selam, merak ettiğimden soruyorum. Kızlarla buluştuğunuzda hesabı hep siz mi ödüyorsunuz ?

Genel olarak sevgili değil yakın arkadaşlarım olduğu için bende durum değişkenlik gösteriyor. Ama sizi merak ettim ? Sizler Nasıl Yapıyorsunuz ?
Ben kıza ve tutumuna bağlı olarak yapıyorum. O yüzden diğer insanları merak ettim
güveniyosam sevgilimin o an parası yoksa ödeirm öyle şeyleri düşünme zaten de keriz olma kullanılma

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257

hiç yaşayamadım öyle bir şey ama kim ne yediyse onu ödemeli

2mApoo

80+ Silver
Ben ödettiriyorum :cool:

Top Bottom