Neler Yeni

KKTC internet sağlayıcıları

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarp Kurt
KKTC'ye taşınıyorum hangi internet sağlayıcısını alacağımı bilemiyorum eğer yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum
merak ettiğim Ping Download ve Upload hızları önereceğiniz internet sağlayıcısı varsa değerleride belirtirseniz benim için daha iyi olur şimdiden teşekkürler

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet çavdar
Sizin yazınızı görünce merak ettim araştırayım dedim, Kıbrıs'ta altyapı çok kötüymüş ve fiyatlar çok pahalıymış bize göre. 20 mbps üstü alanlar bizdeki 500-1000 mbps alanlarlar gibi sayılıyormuş.

15-16 firma buldum, en ucuz 6 tanesini yazıyorum
broadmax / Multimax / fixnetbroadband / towernet / alemnet / kktctelsim

Son düzenleme:

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarp Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin yazınızı görünce merak ettim araştırayım dedim, Kıbrıs'ta altyapı çok kötüymüş ve fiyatlar çok pahalıymış bize göre. 20 mbps üstü alanlar bizdeki 500-1000 mbps alanlarlar gibi sayılıyormuş.

15-16 firma buldum, en ucuz 6 tanesini yazıyorum
broadmax / Multimax / fixnetbroadband / towernet / alemnet / kktctelsim
teşekkür ediyorum fakat belirtmek isterimki maddi bir sıkıntım yok bu yüzden eğer bildiğiniz daha pahalı ve daha hızlı bir sağlayıcı var ise belirtirseniz sevinirim

ankaralı97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet çavdar
teşekkür ediyorum fakat belirtmek isterimki maddi bir sıkıntım yok bu yüzden eğer bildiğiniz daha pahalı ve daha hızlı bir sağlayıcı var ise belirtirseniz sevinirim
Araştırdım belki çok vardır ama 30 mbps üstü veren sadece 1 firma bulabildim. "fixnetbroadband" tabi bu hızları adresinizde desteklemesi lazım, Maalesef araştırdığım kadarıyla çoğu yer 20 mbps hızları bile desteklemiyormuş.

Onun harici bana büyük firma olsun para sıkıntım hiç yok en fazla 30 mbpsde yeter dersen vodofone(kktctelsim) var.

Kıbrıs'ta tüm firmalar altyapı gereği düşük ping garantisi vermiyor. yüksek ping alınabilir diyorlar

Not: yukarıda kktctelsim uygun yazmışım ama uygun olan paketlerinde AKK bulunuyormuş, kota dolunca 5 mbps hızlara iniyormuş, kotasız paketleride bulunuyor

Son düzenleme:

VBeyond

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarp Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Araştırdım belki çok vardır ama 30 mbps üstü veren sadece 1 firma bulabildim. "fixnetbroadband" tabi bu hızları adresinizde desteklemesi lazım, Maalesef araştırdığım kadarıyla çoğu yer 20 mbps hızları bile desteklemiyormuş.

Onun harici bana büyük firma olsun para sıkıntım hiç yok en fazla 30 mbpsde yeter dersen vodofone(kktctelsim) var.

Kıbrıs'ta tüm firmalar altyapı gereği düşük ping garantisi vermiyor. yüksek ping alınabilir diyorlar

Not: yukarıda kktctelsim uygun yazmışım ama uygun olan paketlerinde AKK bulunuyormuş, kota dolunca 5 mbps hızlara iniyormuş, kotasız paketleride bulunuyor
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Top Bottom