Dostum sen Steelseries QCK kullanmaya devam et xdne yasiyorsunuzda klasik düz 100 lira bile etmeyecek mousepadi indirim diye paylaşıyorsunuz acaba
klasse'nin ürettiği bazı modeller artisan ve benzer markaların replikası gibi zaten. Kaliteli replikaArtisana çok benziyor tipi. Acaba kullanımı da benzeyecek mi? Kıyaslayan olursa çok güzel olur
Lamzu enerongla klasse kıyaslamak mı?Blade y ve Blade x mi daha iyi yoksa bunlar mı? Lamzu Energonda nasıl
Kanka paranın değeri yok onu herkes biliyor hem fikirsiz ama boş pahalı yani 650 lira bir yemeğe gidiyor diye o zaman ben de gidip bir tane hdmı kablosuna 650 TL vereyim o zaman. Kimsenin neye harcadığı beni ilgilendirmiyor ama senin mesajına yazdım bunu yanlış anlamaİnsanlar fiyatını eleştirmişte o yüzden dedim. Fiyatı bile yanlış demişim o kadar yani. Şu an öyle bir devirdeyiz ki bir şey alasın varsa al gitsin. Birikimde TL de tutma gibi.
650 liraya HDMI kablosu da alınabilir bu da çok normal çünkü dövize göre bakacaksın kaç dolar yapıyor?Kanka paranın değeri yok onu herkes biliyor hem fikirsiz ama boş pahalı yani 650 lira bir yemeğe gidiyor diye o zaman ben de gidip bir tane hdmı kablosuna 650 TL vereyim o zaman. Kimsenin neye harcadığı beni ilgilendirmiyor ama senin mesajına yazdım bunu yanlış anlama
Profesyoneller ne yapıyor dikkat etmedim pek. Demek istediğim 400 tl lik steelseries var diyelim bu neden ona göre yine daha pahalı.Hocam profesyonel oyuncuların sponsor ürünleri dışında büyük mousepad kullandığını görmedim bence yanlış
NISNUVSSIWBWYYSBJAVSJSHacim bu is bir hastalik klavye mouse. Bulasan cikamiyor deli para verip en degisiklerinden koleksiyon yapmaya basliyor cok mantik aramamak lazim zevkine aliniyor zaten
İkisi farklı tiplerdeler. Önce karşılaştırma yapın.Dün aqua control 2 sipariş etmiştim henüz kargoya verilmedi acaba iptal edip bunu almalımıyım?
aynen küçük pede 500tl bayilabilirsin sendeDostum sen Steelseries QCK kullanmaya devam et xd
ağrıymış pardon çağrı diye okudumAz önce çağrıda 1 kilo köfteye 590 TL verdim günümüzde 640 TL hiçbir şey