Mailine gelmiş olması lazımmigrosun mesafeli satış sözleşmesini nerden bulurum benim ürünümde iptal edilmiş
Asus dual rx 6700 XT 5300 e aldım Asus cashbackten de 1700 TL geri gelecek 3600 a geliyor banahangi karttı hocam
üye olmadan sipariş verdimMailine gelmiş olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus dual rx 6700 XT 5300 e aldım Asus cashbackten de 1700 TL geri gelecek 3600 a geliyor bana
Onu bilmiyorum dostumüye olmadan sipariş verdim
Onu bilmiyorum dostum
Evet dostumAlıntıyı görüntüle
alt kısıma migrosun bilgilerinimi eklicem?
satıcı sağlayıcı dediği nedir onu anlamadım
oturduğum ilin il ve ilçesinimi seçeyim?Evet dostum
sizin sipariştemi iptal oldu hocam benim iptal oldu şimdi başvuru yapıcamKonunuzu açmış olduğum indirim konusunda en başa link olarak ekledim, bilginize.
❌İndirim Bitti! - Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺
Bu makaleyi inceleyebilirsiniz; SİPARİŞİM İPTAL EDİLDİ, THHYE NASIL BAŞVURMAM GEREK? https://www.migros.com.tr/elektronik/xiaomi-mi-smart-air-fryer-35-l-yagsiz-fritoz-p-253552c?adjust_referrer=adjust_reftag%3DcC9cZUnWHk888&utm_campaign=1268&utm_medium=cps&utm_source=linkadoo Stok çoğu yerde...forum.donanimarsivi.com
Maalesef, thh ye başvuracağım şimdisizin sipariştemi iptal oldu hocam benim iptal oldu şimdi başvuru yapıcam
bedava resmen hocam güle güle kullanınMailine gelmiş olması lazım
Asus dual rx 6700 XT 5300 e aldım Asus cashbackten de 1700 TL geri gelecek 3600 a geliyor bana
büyük ihtimal doğrudur hocam çükü fatura resmiyeti temsil ediyorFatura kesilmediği sürece tüketici hakem heyeti de bir şey yapamıyor.