Yeni klavye aldım fakat 8k hz ayarlama gibi bir durum yok gibi. Mouse ayarlanıyor ama klavyenin uygulamasında hz ayarlanmıyor. Ben nasıl bu klavyeyi 8k hz şeklinde kullanacağım? Ölçmek istiyorum ama nasıl ölçebilirim? Model: Mad68 HE
Kanka o klavye zaten kablolu sen takar takmaz 8K HZ oluyor yani ayarı yok.Yeni klavye aldım fakat 8k hz ayarlama gibi bir durum yok gibi. Mouse ayarlanıyor ama klavyenin uygulamasında hz ayarlanmıyor. Ben nasıl bu klavyeyi 8k hz şeklinde kullanacağım? Model: Mad68 HE
Ek bir şey yapmam gerekir mi? Yoksa kullandığım kablolu şekli yetiyor mu?Kanka o klavye zaten kablolu sen takar takmaz 8K HZ oluyor yani ayarı yok.
Evet zaten max speed ayarlı takarken. Mouse gibi değil yani.Ek bir şey yapmam gerekir mi? Yoksa kullandığım kablolu şekli yetiyor mu?
Teşekkür ederim hocam.Evet zaten max speed ayarlı takarken. Mouse gibi değil yani.
Ben teşekkür ederim gülüm.Teşekkür ederim hocam.
hocam aynı klavye su an kargo ama sadece türkce 1 incelemesini bulabildim genel olarak memnun kaldınız mıYeni klavye aldım fakat 8k hz ayarlama gibi bir durum yok gibi. Mouse ayarlanıyor ama klavyenin uygulamasında hz ayarlanmıyor. Ben nasıl bu klavyeyi 8k hz şeklinde kullanacağım? Ölçmek istiyorum ama nasıl ölçebilirim? Model: Mad68 HE
Yeni gördüm mesajını. Merak ettiklerin neler?hocam aynı klavye su an kargo ama sadece türkce 1 incelemesini bulabildim genel olarak memnun kaldınız mı