fn tuşuna basın düzelir yön tuşlarının solundaArkadaşlar yanlışlıkla tuşa bastım neye bastım bilmiyorum ok tuşları AWSD oldu oyun oynarken üzeltemeim yarım edermisiniz
Teşekkürler ederim düzeldiFN+W yap
Basit kombinasyonlar var aklınızda bulunsun fn+w ok tuşları ve wasd yerini değiştirir fn fonksiyon tuşları ses açma kapatma kısma vs işlerini yerine getirir windows kilidi desteği bar ise fn+windows tuşu windows tuşunuzu kilitler basamazsınızArkadaşlar yanlışlıkla tuşa bastım neye bastım bilmiyorum ok tuşları AWSD oldu oyun oynarken üzeltemeim yarım edermisiniz
fn+windows tuşunun windowsu kitlediğini bilmiyordum çok işe yarar bilgi oldu arada bi veletler eve geliyor windows tuşuna basıyorlar o anda evde olmuyorum abi oyundan çıktı falan diyorlar windows tuşuna basıyorlarBasit kombinasyonlar var aklınızda bulunsun fn+w ok tuşları ve wasd yerini değiştirir fn fonksiyon tuşları ses açma kapatma kısma vs işlerini yerine getirir windows kilidi desteği bar ise fn+windows tuşu windows tuşunuzu kilitler basamazsınız
Rica ederim hocam benimde bileğim çarpıyordu klavyede hep oyun oynarken hayat kurtarıyor benim için fakat bildiğim kadarıyla her klavyede olmuyor bu olan klavyelerde üstünde kilit işareti oluyor resmini bıraktımfn+windows tuşunun windowsu kitlediğini bilmiyordum çok işe yarar bilgi oldu arada bi veletler eve geliyor windows tuşuna basıyorlar o anda evde olmuyorum abi oyundan çıktı falan diyorlar windows tuşuna basıyorlar
benimkinde var denedimdeRica ederim hocam benimde bileğim çarpıyordu klavyede hep oyun oynarken hayat kurtarıyor benim için fakat bildiğim kadarıyla her klavyede olmuyor bu olan klavyelerde üstünde kilit işareti oluyor resmini bıraktım