Klavye,bunu tozdan dolayı yapar mı?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Yaklaşık 7 aydır "Philips Spk8614" blue switch model klavyeyi kullanıyorum.Bu ara W tuşu bazen basıyor,bazen basmıyor.Cs:Go oynarken fıtık edebiliyor bu durum.Mekanik klavyelerde tozdan dolayı bu durum oluşabiliyor diye okudum bazı yerlerde ve videolarını izledim.Hava tutuyorlar genelde kompresör ile.Bende yarın fön makinesi ile hava tutmayı düşünüyorum.Tam olarak neresine tutmam lazım acaba fön makinesini?Yani bu durum gerçekten bi daha mekanik klavye almamaya doğru itti beni.

Fön makinesinin sıcak havasını kullanmayın, devrelere zarar verebilir sanırım.
Ben kuvvetlice üflediğimde bu sorun çözülüyor.

Kompresör ile hava tutunca düzeliyor ancak;
Bu genelde pek kaliteli olmayan mekanik switchlerde gerçekleşen bir durum,
Normal görmemek gerek.

Yaklaşık 7 aydır "Philips Spk8614" blue switch model klavyeyi kullanıyorum.Bu ara W tuşu bazen basıyor,bazen basmıyor.Cs:Go oynarken fıtık edebiliyor bu durum.Mekanik klavyelerde tozdan dolayı bu durum oluşabiliyor diye okudum bazı yerlerde ve videolarını izledim.Hava tutuyorlar genelde kompresör ile.Bende yarın fön makinesi ile hava tutmayı düşünüyorum.Tam olarak neresine tutmam lazım acaba fön makinesini?Yani bu durum gerçekten bi daha mekanik klavye almamaya doğru itti beni.
ben de 1haftadır kullanıyorum red switch olanı umarım olmaz bende de

Olabilir ihtimal dahilinde. Bi temizlik yapın bişeycikleri kalmaz

Fön makinesinin sıcak havasını kullanmayın, devrelere zarar verebilir sanırım.
Ben kuvvetlice üflediğimde bu sorun çözülüyor.
Hocam ne ile üfeltiyorsunuz acaba havayı?Ayrıca tuşu aparat ile çıkarıp switch üstüne üfletmem lazım değil mi fön makinesinin soğuk ayarı ile?

w tuşunu basılı tuttuğunuzda sanki bas çek yapar gibi mi yürüyor yani 1 saniye yürüyor duruyor 1 saniye yürüyor gibi mi
W tuşu bazen bildiğimiz basmıyor tuşa bassam bile.Bas çek bas çek yaptıktan sonra algılıyor nedense.Sanki hemen ilk algılayamıyor.Anlamadım gerçekten.
Sizde de mi oluyor bu durum acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,805
Üyeler
184,982
Son üye
erdal1221
Geri