Klavye,bunu tozdan dolayı yapar mı?

W tuşu bazen bildiğimiz basmıyor tuşa bassam bile.Bas çek bas çek yaptıktan sonra algılıyor nedense.Sanki hemen ilk algılayamıyor.Anlamadım gerçekten.
Sizde de mi oluyor bu durum acaba?
bazen w tuşunu basılı tutunca yürümesi kesiliyor tekrar devam ediyor kesik kesik yürüyor sorunu çözdüm sizde de öyle olsaydı bunun çözümünü söyleyecektim ama sizin sorununuz başkaymış

bazen w tuşunu basılı tutunca yürümesi kesiliyor tekrar devam ediyor kesik kesik yürüyor sorunu çözdüm sizde de öyle olsaydı bunun çözümünü söyleyecektim ama sizin sorununuz başkaymış
Bende de o kesik kesik yürüme olayı oldu hocam bugün Cs:Go oynarken.Yani tuşa basmama rağmen bas çek yaptırttı anlayacağınız oyun.Bende sizin yaşadığınız durumu yaşadım.
Yarın fön makinesi ile hava tutmayı düşünüyorum,başka aklıma çözüm gelmedi açıkçası.Çözüm yolunu paylaşırsanız sevinirim.Yoksa garantiye vereceğim,zaten haberleşmiştim Segment Bilgisayar ile.

Son düzenleme:
Ben bildiğin ağzımla üflüyorum o açıklık kısıma.
Neresi açıklık acaba tam olarak hocam?Ben fön makinesi ile üfletim soğuk ayarı ile.
Daha garantiye alayım işi😀

Yapabilir, temizlemeniz iyi olur.
Şunu yapacağım;
W Tuşunu, tuş çıkartma aparatı ile çıkarıp,switchin üstüne doğru fön makinesinin soğuk tarafıyla hava vermeyi düşünüyorum.Daha iyi bir yöntem varsa,önerilerinizi bekliyorum.

Yaklaşık 7 aydır "Philips Spk8614" blue switch model klavyeyi kullanıyorum.Bu ara W tuşu bazen basıyor,bazen basmıyor.Cs:Go oynarken fıtık edebiliyor bu durum.Mekanik klavyelerde tozdan dolayı bu durum oluşabiliyor diye okudum bazı yerlerde ve videolarını izledim.Hava tutuyorlar genelde kompresör ile.Bende yarın fön makinesi ile hava tutmayı düşünüyorum.Tam olarak neresine tutmam lazım acaba fön makinesini?Yani bu durum gerçekten bi daha mekanik klavye almamaya doğru itti beni.
7 aylik bir klavye tozlaninca böyle oluyorsa o klavyeden uzak durulmali

7 aylik bir klavye tozlaninca böyle oluyorsa o klavyeden uzak durulmali
Tuşun switche değen kısmına,silikon sprey ve wd40 falan sıktım.Ondan öncede ağzımla üfledim,şu an bi şey gözükmüyor.Yine de fön makinesini tutayım diyorum.

Bende de o kesik kesik yürüme olayı oldu hocam bugün Cs:Go oynarken.Yani tuşa basmama rağmen bas çek yaptırttı anlayacağınız oyun.Bende sizin yaşadığınız durumu yaşadım.
Yarın fön makinesi ile hava tutmayı düşünüyorum,başka aklıma çözüm gelmedi açıkçası.Çözüm yolunu paylaşırsanız sevinirim.Yoksa garantiye vereceğim,zaten haberleşmiştim Segment Bilgisayar ile.
fn + q bas tekrar dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,728
Üyeler
184,971
Son üye
alpar
Geri