Klavye değiştirceğim sizce mantıklı mı ?

MctCan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
852
Selamlar.

Elimde corsair k65 mini rgb cherry mx red klavye mevcut hemde steelseries beyaz puding tuş takımı mevcut fakat ;

En cok beğendiğim bi klavye var ajazz ak820 pro . Amazonda stok bitmeden almayı düşünüyorum . Elimdeki ise uygun fiyata satarım sizce mantıklı olur mu ?

Farkları olan yön tuşları f tuşları ekran kablosuz bla çeşitli şeyler var.

Selamlar.

Elimde corsair k65 mini rgb cherry mx red klavye mevcut hemde steelseries beyaz puding tuş takımı mevcut fakat ;

En cok beğendiğim bi klavye var ajazz ak820 pro . Amazonda stok bitmeden almayı düşünüyorum . Elimdeki ise uygun fiyata satarım sizce mantıklı olur mu ?

Farkları olan yön tuşları f tuşları ekran kablosuz bla çeşitli şeyler var.
Ak820 Pro yerine Aula f75 de tercih edebilirsiniz. Ses olarak f75 daha prebuilt ayrıca ak820 nin bağlantı problemi olabiliyor diye duydum.

Güzelmiş ekranı olsa iyiydi :D
hocam o küçücük ekranı ne yapacaksın allah aşkına, apexlerde ki gibi olsa sistem verilerini, çalan müziği vs. görürsün en azından. ama o 25 krşluk ekran gerçekten çok boş. Bende de k65 silverspeed switchli olanı var. yön tuşları ve F tuşları eksikliğinden satıyorum. Aula F75 şuan stoklarda varken gerçekten alınması gereken bir klavye arkadaşa katılıyorum

hocam o küçücük ekranı ne yapacaksın allah aşkına, apexlerde ki gibi olsa sistem verilerini, çalan müziği vs. görürsün en azından. ama o 25 krşluk ekran gerçekten çok boş. Bende de k65 silverspeed switchli olanı var. yön tuşları ve F tuşları eksikliğinden satıyorum.
Haklısın ama görünüş açısından daha hoş gözüküyor beyaz sistemde :)

amazondan alıcam dıyonda onun vergısı yokmu 30 euroyu gecıyo dıye bılıyorum

sa
okey bende akk992 var red swıtch 7 aydır kullanıyorum memnunum alıden puddıng keycaps alıp tusları oınlarla degıstım suan oyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,114
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri