En kötü cherry mx varyantlarindan biri. Jixian in bir üstü sadece.outemu nun farkı ne acaba![]()
ya rgb lerine falan baktım bide bilek yeri vardı hoşuma gittiHocam sence gamebooster 2klik ürün yaparmı ? Radiance modeli bile 400 TL aynı switchi kullanıyor sıfır. Ben oneriyorum dinlemiyorsunuz alın kullanın ne diyeyim.
Çokta berbat değil ama maksimum sıfırı 450 tl olması gereken bie klavye. 2014 blackwidow parasina almışsınızya rgb lerine falan baktım bide bilek yeri vardı hoşuma gitti(
hocam klavyeye bakınca ben çok fena görüntü isteyen biriyim burda rgb ler falan beni fena cezbetti valla sizde kusura bakmayın ya dinlemedim siziÇokta berbat değil ama maksimum sıfırı 450 TL olması gereken bie klavye. 2014 blackwidow parasina almışsınız
gameboosterdan ışık konusunda bir şey beklemeyin ledleri gerçekten kötü hocamhocam klavyeye bakınca ben çok fena görüntü isteyen biriyim burda rgb ler falan beni fena cezbetti valla sizde kusura bakmayın ya dinlemedim sizi
Benim için sıkıntı yok ben senin iyiliğini istedim almadıysan kendi kararın 600e mizar mz60 alırdın yine rgbn olurduhocam klavyeye bakınca ben çok fena görüntü isteyen biriyim burda rgb ler falan beni fena cezbetti valla sizde kusura bakmayın ya dinlemedim sizi
hocam şimdi ne yapsam bilemedim önerdiğiniz göze güzel görünen rgbli siyah buna benzer bir klavye varsa iptal edeyimBenim için sıkıntı yok ben senin iyiliğini istedim almadıysan kendi kararın 600e mizar mz60 alırdın yine rgbn olurdu
Mizar mz60?hocam şimdi ne yapsam bilemedim önerdiğiniz göze güzel görünen rgbli siyah buna benzer bir klavye varsa iptal edeyim![]()
Yeşil renk sadece.sadece yeşil renk mi var yoksa rgb var mi hocam bunda