Çözüldü✓ Klavye kısa yol tuşu

i ş ö evet yazabiliyorum ingilizce diline aldığımda sağ shift ile o üstünde yön tuşarı olan tuşa bastığımda yani i ş ö oluyor

sağ Alt 6 0 dene klavyeyi türkçe yapmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gecenin köründe < işareti yapmaya çalışıyoz ahaha :D

ö ç ş i yazabiliyorum türkçe ama ingilizceye çektiğimde bunları yazamıyorum ama küçüktür büyüktür işareti yapabiliyorum

i ş ö evet yazabiliyorum ingilizce diline aldığımda sağ shift ile o üstünde yön tuşarı olan tuşa bastığımda yani i ş ö oluyor
windowstan klavye dilini ingilizce yaparsan klavyende gözüken kısayolları kullanabilirsin. türkçe 65 klavye kısayolları var mı bilmiyorum. nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum

sağ Alt 6 0 dene klavyeyi türkçe yapmayı dene

Gecenin köründe < işareti yapmaya çalışıyoz ahaha :D
qwdıqwd sağ alt 6 0 yaptığımdada süslü parantez oluyo

klavye dilin mi farklı acaba. türkçe karakterleri yazabiliyor musun klavyenle
yazabiliyorum i ş ç ö ü

windowstan klavye dilini ingilizce yaparsan klavyende gözüken kısayolları kullanabilirsin. türkçe 65 klavye kısayolları var mı bilmiyorum. nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum
e ozaman i ş ç nasıl yazacağım ingilizce yapınca tamam oluyoda o harfleri nasıl yazacağım onu bilmiyorum

Son düzenleme:
aklıma o işaretleri kullanmak için dili değiltirmek geliyor. windowsta görev çubuğuna dil için kısayol eklenebiliyordu unuttum ama

aklıma o işaretleri kullanmak için dili değiltirmek geliyor. windowsta görev çubuğuna dil için kısayol eklenebiliyordu unuttum ama
öyle yapılabilir yapcak bişey yok ama yani büyüktür işareti yapılıpta küçüktür nasıl olmuyo o garip geldi biraz

Geri