windowstan klavye dilini ingilizce yaparsan klavyende gözüken kısayolları kullanabilirsin. türkçe 65 klavye kısayolları var mı bilmiyorum. nasıl çalışıyor hiç bilmiyorumi ş ö evet yazabiliyorum ingilizce diline aldığımda sağ shift ile o üstünde yön tuşarı olan tuşa bastığımda yani i ş ö oluyor
qwdıqwd sağ alt 6 0 yaptığımdada süslü parantez oluyosağ Alt 6 0 dene klavyeyi türkçe yapmayı dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gecenin köründe < işareti yapmaya çalışıyoz ahaha![]()
yazabiliyorum i ş ç ö üklavye dilin mi farklı acaba. türkçe karakterleri yazabiliyor musun klavyenle
e ozaman i ş ç nasıl yazacağım ingilizce yapınca tamam oluyoda o harfleri nasıl yazacağım onu bilmiyorumwindowstan klavye dilini ingilizce yaparsan klavyende gözüken kısayolları kullanabilirsin. türkçe 65 klavye kısayolları var mı bilmiyorum. nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum
öyle yapılabilir yapcak bişey yok ama yani büyüktür işareti yapılıpta küçüktür nasıl olmuyo o garip geldi birazaklıma o işaretleri kullanmak için dili değiltirmek geliyor. windowsta görev çubuğuna dil için kısayol eklenebiliyordu unuttum ama