Klavye+maouse önerisi

Açıkçası şu iğrenç rampage klavyesini almam yanında mouse verse bile.

En ucuz ve kaliteli olarak bunları öneririm. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-bloody-b120-isikli-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,2555842.html

Açıkçası şu iğrenç rampage klavyesini almam yanında mouse verse bile.

En ucuz ve kaliteli olarak bunları öneririm. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-bloody-b120-isikli-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,2555842.html

ama bunlar bütçenin 2 katı?

Ucuza 30 40tl lik bir klavye alın bimden. Yanına Rampage SNIPER alabilirsiniz.

Bu klavye+mouse set nasıl %79 indirim var anlamadım ? bit yeniği varmı içinde yoksa
Bindirip indiriyorlar bu her yerde böyle takılma sen ona. Beğendiysen alabilirsin 14 gün koşulsuz iade hakkın var zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama klavye a101'deki piranha klavye ile aynı klavye sadece markası farklı basılmış. Bunu almanı önermem.

ama bunlar bütçenin 2 katı?

Ucuza 30 40tl lik bir klavye alın bimden. Yanına Rampage SNIPER alabilirsiniz.
Tabii ki de 2 katı yapacak bir şey yok. Ben olsam iğrenç rampage klavye ve mousesini almak yerine bütçemi 2 katına çıkartmaya çalışır önerdiğim klavye mouseyi alırım.

Tabii ki de 2 katı yapacak bir şey yok. Ben olsam iğrenç rampage klavye ve mousesini almak yerine bütçemi 2 katına çıkartmaya çalışır önerdiğim klavye mouseyi alırım.
Rampage genel olarak kötü bir marka haklısınız. Ama istisnalar var ve SNIPER faresi bunlardan biri. Ürüne göre yorum yaparsan mutlu olacağım

Klavyeyi kullanıyorum açıkcası böyle aman aman kötü değil ihtiyacını karşılayacaktır. mouse ise klavye kadar iyi olduğunu söyleyemeyeceğim sağ sol tuşları fps oyunlarında biribrine sürtüyor onun dışında eline oturursa sıkıntı idare edecektir ben 108tl ye almıştım fiyatı artmış bu fiyata alınır mı? bişey diyemem

Bütçe sıkıntı değil zaten klavye bakıyordum fazlada anlamam zaten dedim iyi olabilirmi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,748
Üyeler
201,835
Son üye
Birisi304830294
Geri