Neler Yeni

Klavye Modifiye Ettim

louis bloom

80+ Silver
Akılda ki tek soru;

Ne gerek vardı?
Reis klavye tuşlarını insanlar custom hazirlayip satiyor ya hani bizde evde denemesini yaptık bana göre hoşta oldu aynı şekilde pc kasasina da yapmistim beyaza boyamistim onunda konusu var seviyorum yani ozellestirmeyi

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 TL vermek yerine :D
Knk bence bi tane pcb al internetten videolarini izle switchleri değiştir lubela falan aşiri süper oluyo ama masrafli

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Bayağı güzel görünüyor yalnız.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 TL vermek yerine :D
oha çok güzel hemen yapmam lazımm

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok güzel ama hepsine yapsan dahada mükemmel olur

louis bloom

80+ Silver
Çok güzel ama hepsine yapsan dahada mükemmel olur
hepsi için zımpara makinesi lazım hocam 6/7 tuşu zimparalamak bile çok zordu :D elime zımpara makinesi gecerse o zaman yapmayi düşünüyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Harika olmuş kanka.

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Mukemmel olmus valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,424
Üyeler
161,045
Son üye
sözlüden kalan
Top Bottom