Klavye, Mouse Önerisi

Taha1435

80+
Reaksiyon skoru
45
Bütçe
8500
Öncelikle sa.

Genel olarak cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Mouse olarak 6-7 yildir razer basilisk x hyperspeed kullaniyordum. Klavyemde yine 6-7 yildir razer blackwidow V3 tkl di.
Tek önceligim klavyenin cok ses cikarmamasi razer green switch oldugu icin ses bas agritiyordu.
Toplam bütcem 8-9k civari.

Simdiden tesekkürler

Mouse için basilisk v3 al. Klavye için de mekanik şart değilse razer ornata v3 tkl.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra bir şey sormak istiyorum gerçekten 6 yıl razer ın mekanik klavyesini sorunsuzca kullandın mı?

Mouse için basilisk v3 al. Klavye için de mekanik şart değilse razer ornata v3 tkl.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra bir şey sormak istiyorum gerçekten 6 yıl razer ın mekanik klavyesini sorunsuzca kullandın mı?
gec cevap veriyorum kusura bakmayin. Evet 5-6 senedir kullaniyordum su son 2 aya kadar bi problemim yoktu. Tuslara su an bazen hic basmiyo basincada 5 6 defa ayni harfi yaziyor. Temizlesem falan düzelir belki ama green switch artik bas agritiyor. Klavyeyi o yüzden hall effectli bakmistim cok ses yapmasin diye. Bide manyetik switch ilgimi cekti ama tam karar veremedim.

Mouse olarak V3 ve Logitech G Pro X Superlight 2 arasinda kaldim.

Fare olarak:

2026-09-30_04-55.webp

Klavye olarak:

2026-09-30_04-55_1.webp

İki ürünü de kullanıyorum, klavye manyetik ve sessiz. Tuş hissi iyi, tuşlar ışık geçiriyor. Feel LE sürümü ₺500 pahalı ve harfler tuşların önünde kalıyor. Fare keza özellik olarak bayağı iyi. İki üründen de memnunum ve öneririm.

Fare ve klavye için iki sitede de KEYMO kodu ile bir miktar indirim alabilirsiniz. Eğer Amazon, Hepsiburada falan almak istiyorsanız iki üründe listeleniyor. Klavye fiyatları aynı, ama diğer markanın harici sitelerdeki ürünü sitelerin aldığı pay eklenerek satılıyor.

Fare olarak:

Alıntıyı görüntüle

Klavye olarak:

Alıntıyı görüntüle

İki ürünü de kullanıyorum, klavye manyetik ve sessiz. Tuş hissi iyi, tuşlar ışık geçiriyor. Feel LE sürümü ₺500 pahalı ve harfler tuşların önünde kalıyor. Fare keza özellik olarak bayağı iyi. İki üründen de memnunum ve öneririm.

Fare ve klavye için iki sitede de KEYMO kodu ile bir miktar indirim alabilirsiniz. Eğer Amazon, Hepsiburada falan almak istiyorsanız iki üründe listeleniyor. Klavye fiyatları aynı, ama diğer markanın harici sitelerdeki ürünü sitelerin aldığı pay eklenerek satılıyor.
tesekkür ederim hocam sagolun. inceleyip listeme ekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,244,862
Üyeler
204,544
Son üye
Furkan argın
Geri