Neler Yeni

Klavye Mouse'mi Ps4'e Bağlayabilir miyim?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde bildigim kadarıyla dönüştürücü gerekiyor ama elimde Apex 7 klavye var ve üzerinde uyumluluk listesinde PS4 gözüküyor. Acaba taktığım da direk çalışır mı?
Birde Rival 650 Wireless modeli mouse var. Bu ikisini taktığımda Rdr2 oynayabilir miyim?

ysnbrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Burak Özbaş
klavye mouse destekli oyunları oynaya bilirsin sadece İnternet'te rampage switch klavye mouse dönüştürücüsü var xbox ps3 ps4 switch dönüştürücüsü bunu kullanabilirsin 150 270 TL arası

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Bende de ps var bende logitech mouse ve klavye var direk takınca çalışıyor

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Normalde bildigim kadarıyla dönüştürücü gerekiyor ama elimde Apex 7 klavye var ve üzerinde uyumluluk listesinde PS4 gözüküyor. Acaba taktığım da direk çalışır mı?
Birde Rival 650 Wireless modeli mouse var. Bu ikisini taktığımda Rdr2 oynayabilir miyim?
bende piranha klavye , rampage mouse takıyorum USB ile mis gibi çalışıyor vallaha

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi klavye ve mousenizi deneyin çalışır büyük ihtimalle.
Evet denedim ama Rdr2 de çalışmadı. Araştırdığım kadarıyla Fortnite de çalışıyormuş. Onu indiriyorum şuan, başka hangi oyunlarda destekliyor bilginiz var mı?

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Evet denedim ama Rdr2 de çalışmadı. Araştırdığım kadarıyla Fortnite de çalışıyormuş. Onu indiriyorum şuan, başka hangi oyunlarda destekliyor bilginiz var mı?
Yok maalesef.

KAANT10X

80+ Bronze
Xbox ta çalışıyordu ps dede uyumlu oyunlarda calisir uyumluluk için ayar yapman gerekebilir eğer istersen ama ben o ayarları bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox ta çalışıyordu ps dede uyumlu oyunlarda calisir uyumluluk için ayar yapman gerekebilir eğer istersen ama ben o ayarları bilmiyorum
Bu arada rdr2 uyumlu değil
Fortnite oynamıştım o uyumlu mesela

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bağlarsın ama oynayacağın oyunun klavye mouse desteği olmalı. Mesela Fortnite falan klavyeyi takar takmaz tanıyor ve oynanıyor ama RDR2 desteklemez herhalde.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
fornite , minecraft (cod desteklermiyor 2-3 serisini oynadım black ops ve 2 tane modern warfare desteklemiyo) benim bildiklerim bu kadar aklıma gelirse yazarım

Top Bottom