Klavye ömrü ne kadardır

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
42
beyler 5 yıldır aynı klavyeyi kulanıyom 200 tl ye almıştım o zamanlar gamepower warlock var klavye steelseries değil razer değil bu kadar uzun dayanmasının sebebi sizce ne sadece 1 sene önce ledler söndü o kadar

beyler 5 yıldır aynı klavyeyi kulanıyom 200 tl ye almıştım o zamanlar gamepower warlock var klavye steelseries değil razer değil bu kadar uzun dayanmasının sebebi sizce ne sadece 1 sene önce ledler söndü o kadar
membran olabilir

vay be 8 9 yıl olmuş
Steelseries rival 100 mouse ile beraber almıştım oda hala çalışıyor :D yeğenlerime verdim hepsini aktif olarak kullanıyorlar elektronik aletler biraz şans işi birazda kullandığın şeylere özen gösterme

benim blue switch rampage r6 plus klavye pcbsi bozuldu tüm tuşlar gitti şimdi rampageden mekanik klavye almayın

Şans biraz :). Bende logitech eski tip klavye var. Halen çalışıyor. 10 yıldan fazla olmuştur belki.

Gamepower mekanik var. 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Benden önceki sahibi de 1-2 yıl kullanmış olabilir. Arada ışıklar kayıyor 2-3 ayda 1 kez. Sıfırlama tuşu var :). Düzeliyor.

vallahi düzgün kullandığın sürece ömürlük tıklama ömrü var tabii ama oda tam öldürmüyor :d

Hocam çok garip harbiden, bende 7.5 liraya aldığım harika bir klavye vardı internet kafeden almıştım öylesine. Ya namussuz sen dandik bir klavyesin. 10-12 sene dayanmak senin neyine? Bu teknoloji bir noktada şans hocam ya. Telefon aldım 2 sene önce yazılım sıkıntılı çıktı örneğin. Klavye de bozuldu ama kablosu soyuldu yoksa takır takır çalışıyor hala

valla değişik ben 2020 de videolarda görüyodum hep fiyat performans klavyesi diyolardı bende aldım öyle 1 2 yıl idare eder diye aldımda helal olsun 5 yıl oldu yani
1765566853850.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,651
Üyeler
186,221
Son üye
Nazım koyuncu
Geri