Mgkmn8
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Mertcan
Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mousepad-kulaklık-monitör-bilek desteği). bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler arasında eleyerek bu son üç klavye ile baş başa kalmış durumdayız. bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerilere de açığım. Siz değerli üyelerden ricam bu ürünleri kullanmış olan ya da bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlarımdan tercihimde bana yardımcı olmasıdır. Cihazların kronik problemleri var mıdır? uzun kullanımda ne problemler yaşatır veya yaşatır mı? rgb aydınlatmaları doyurucu mu? kaliteli mi? ürün kalitesi dayanımı nasıldır ? tuş ömürleri nasıldır? cihazların programları işlevlimidir? cihazların işlevleri ve görselleride benim için önemli. Dediğim gibi son 2 gündür uyumuyorum ciddi araştırmalar yaptım ama neticede sizlerle de bilgi paylaşımı yapmak istedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Steelseries Apex Pro
Razer Blackwidow V4 PRO
Logitech G915 LIGHTSPEED
şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Steelseries Apex Pro
Razer Blackwidow V4 PRO
Logitech G915 LIGHTSPEED
şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.