Klavye önerir misiniz

Betos

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
4000
Bütcem aslında 3 bin falan ama 4 bine kadar çıkabilirim cogunlukla fps oyunları valo vb oyunlar oynuyorum önerileriniz nelerdir ne almalıyım

Forumlarda bu bütcelerde genelde g75 pro ve jet75 önerildiğini gördüm klavyeler hakkında bilgim olmadıgı icin tekrar konu açıp sormak istedim

Bütcem aslında 3 bin falan ama 4 bine kadar çıkabilirim cogunlukla fps oyunları valo vb oyunlar oynuyorum önerileriniz nelerdir ne almalıyım
hocam akko fun 60 max klevye kullanıyorum gecikmesi çok az kablosuzda hiç gecikme farketmetim çok hassas klevye incelemelerine bakıp alabilirsiniz tek bi kötü yanı var klevyenin 1 hafta falan kullandım yön tuşları yok gta 5 gibi oyunlarda sıkıntı olabilliyor

hocam akko fun 60 max klevye kullanıyorum gecikmesi çok az kablosuzda hiç gecikme farketmetim çok hassas klevye incelemelerine bakıp alabilirsiniz tek bi kötü yanı var klevyenin 1 hafta falan kullandım yön tuşları yok gta 5 gibi oyunlarda sıkıntı olabilliyor
60 olan klavyeleri sevmiyorum bana hitap etmiyor normalde full olanlardan alıcaktım ama piyasa kalmamıs tus takımını ayrı almayı planlıyorum

Manyetik swich cs için on numara ama onlarda küçük yani 100 klavye manyetik çok pahalı
60 olan klavyeleri sevmiyorum bana hitap etmiyor normalde full olanlardan alıcaktım ama piyasa kalmamıs tus takımını ayrı almayı planlıyorum

Manyetik swich cs için on numara ama onlarda küçük yani 100 klavye manyetik çok pahalı
75e okeyim daha kücükleri olmaz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/583941/akko-5087s-sp-qmk-mint-tkl-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ şöyle bu klevye buldum çok sık bence https://www.gaming.gen.tr/ozellik/marka/akko/ şu linke gidin daha bir sürü bunun gibi akko nun klevyeleri var baya şık bakın bence
Özellikleri aynı mı manyetik almamalı mıyım

Yani genelde uygun olanlar 68 klavyeler ajazz felan var amazonda 8k 0.2 ms felan tepkiler ama işte küçük oluyorlar

Şunun renklerine felan bak mesela bütçen için

İncelemelerinide izle

Bugün Aula F75 siparişi verdim. Çok hakim değilim diğer modellere ama kuzende gördüm özellike sesi çok hoşuma gitti. 2650 TL civarında bulunuyor. Graywood v4 versiyonu. Eğer profesyonel anlamda rekabetçi oynamıyorsanız sanırım 8K hz şart değildir. Onun dışında Akko markası bir tık daha kaliteli diye biliyorum. Bir de şimdi tabi rekabetçi için manyetik klavyeler daha bir tercih sebebi olabilir. Sadece bugün aldığım için alternatif olabilir diye eklemek istedim. Pek bilmediğim bir alan, daha iyi bilenler daha iyi yorumlarlar.

75e okeyim daha kücükleri olmaz ya

Özellikleri aynı mı manyetik almamalı mıyım
Hocam bende manyetik klavye bakıyorum şu haftalar 2 tane model buldum 2 sininde kendisine göre eksileri var

1. Zenith Pro Siyah Hot Swap 8000 Hz Gasket Manyetik kesinlikle rampage olduğu için ön yargılı olmayın kutu içeriği bakımından bu fiyata bundan daha iyisi yok

₺3.799

2. Madlions MAD68 He Full Rgb 8000 Hz Rapid

₺2.299

Geri